Ce să mănânci ca să rămâi însărcinată mai repede

Daca ai decis ca vrei sa devii mamica, trebuie sa ai grija la ce mananci cu mult timp inainte de a ramane insarcinata. Nu astepta sa primesti vestea cea mare ca sa incepi sa faci alegeri sanatoase. De fapt, alimentatia corecta iti poate creste nu doar sansele de a avea o sarcina usoara si fara probleme, ci inclusiv si fertilitatea, ajutandu-te sa concepi un copil mult mai repede. Dieta perfecta in cazul tau se bazeaza foarte mult pe principiile de viata sanatoasa pe care ar trebui sa le respecte toata lumea, insa cu accent pe urmatoarele recomandari.

01 apr. 2015, 20:18
Ce să mănânci ca să rămâi însărcinată mai repede

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din farfurie:

– Surse de proteine slabe: peste, pui, fasole, linte, seminte, nuci, unt de migdale sau de arahide, portii generoase de cereale integrale, lactate cu un continut redus de grasimi.
– Alimente bogate in acid folic: linte, ovaz, fasole pinto si navy, sparanghel, spanac, suc de portocale (facut in casa, la storcatorul de fructe).
– Produse cu un continut mare de fier: verdeturi inchise la culoare, spanac, napi si varza furajera, cereale fortifiate cu fier, carne de vita (o data pe saptamana), prune uscate si suc de prune (din nou, proaspat stors), cartofi, pate de ficat, fasole alba, seminte de dovleac.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro