Ce scrie în certificatul de deces al Denisei Răducu

Denisa Răducu s-a stins din viață, după o îndelungă agonie, în urmă cu aproape o lună, lăsându-și fanii și familia să o plângă. Și, cum toate că suferea de un cancer extrem de agresiv, în certificatul de deces al cântăreței, a fost scrisă o altă cauză a morții.

RomaniaTV.net
19 aug. 2017, 08:37

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. 

Mama Denisei Manelista, de urgenţă la SPITAL. Diagnostic DUR al MEDICILOR

Pe 23 iulie,s-a petrecut tragedia care a îndoliat întreaga Românie, iar Denisa Răducu a trecut la cele veșnice din cauza unei boli cumplite, un carcinom hepatic care s-a transformat într-un cancer generalizat. Mai avea 23 de kilograme, iar trupul, slăbit, în ciuda tratamentelor care au ajutat-o, luni bune, să reziste, nu a mai făcut față agresivității maladiei secolului. Doar că, spre surpriza tuturor, în certificatul de deces nu a fost trecută boala care a măcinat-o până i-a stors și ultima fărâmă de viață din ea. Ci, spun sursele noastre, negru pe alb, în certificatul de deces al Denisei a fost trecut, de medicii care au ajuns de dimineață la ea acasă, ”stop cardio-respirator”, fără alte precizări, scrie spynews.ro.

Mesaj HALUCINANT despre Denisa Răducu. Sora unei fane a făcut ANUNŢUL


Denisa Manelista s-a stins după o lungă suferinţă. Autopsia a relevat detalii şocante: „Avea 23 de kilograme, ficatul era pastă”

Denisa Manelista, pe numele său real Denisa Răducu, era bolnavă grav de mai multe luni. Din păcate, tânăra artistă a fost răpusă de boală și a murit duminică dimineață, 23 iulie 2017.

Denisa Răducu avea 23 de kilograme atunci când i-a fost făcută autopsia. Imaginile cu vedeta înainte de moarte sunt şocante.

Ultima înregistrare telefonică cu Denisa, ţi se ridică părul pe tine. Câtăreaţa vorbeşte despre problemele de sănătate

 

 

Jurnalista Mara Bănică a dezvăluit că medicul legist a avut parte de un șoc la autopsia Denisei Manelista. Dimineață au dus-o la autopsie foarte devreme. Decesul a fost consemnat pe hârtie la ora 4.00. Îmi spunea legistul că în viața lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a mai spus jurnalista Mara Bănică.

Tânăra de 27 de ani s-a născut la Ştefăneşti, iar încă din copilărie, povestesc vecinii, era vedetă la ea în localitate. Vestea morţii Denisei a surprins pe toată lumea, de la membrii familiei, la prieteni sau consăteni.

Citeşte şi: Denisa şi-a sunat tatăl înainte să moară! Ce l-a rugat pe părintele său

„Denisa era de aceeaşi vârstă ca şi fetele mele, iar când am aflat, acum patru luni, că este bolnavă nu mi-a venit să cred. Am vorbit cu mama ei, în urmă cu două săptămâni, şi se aştepta să moară. Mi-a spus că are şanse mici să îşi revină, dar că mai speră într-o minune. Astăzi ne-am luat rămas bun de la ea cu toţii, însă nu o vom uita niciodată. A fost copil minunat, cuminte, bine crescut şi avea o voce de aur. Noi îi spuneam fata cu părul blond şi ochii mari. În ultima perioadă, slăbise foarte mult şi ajunsese să cântărească 26 de kilograme, la 27 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace pentru că s-a chinuit mult de tot!”, a povestit o vecină.

Denisa Manelista a murit fulgerător. Cum şi când a aflat de teribila boală

 

„Nu ştiam ce boală avea, doar ce ştiam şi noi de la mama sa, când mai întrebam de ea. Ne spunea că e bine, că-i merge bine, ca orice părinte, erau mândri de ea. Vestea că s-a îmbolnăvit a căzut ca un trăznet asupra familiei, nu ne-a venit să credem. De Paşti am aflat, atunci când a venit la biserică. Am zis că sunt zvonuri, până am văzut într-o emisiune. Tot nu ne-a venit să credem, dar după aceea s-a confirmat că, într-adevăr, este bolnavă”, a declarat o mătuşă a Denisei.

Femeia a adăugat că, în ciuda faptului că boala era avansată, părinţii fetei mai sperau că se va face bine.

„Am vorbit cu mama sa, în urmă cu o lună, şi mi-a spus că urma să facă o operaţie, luna aceasta, că 80 la sută din ficat este afectat. Noi speram şi o încurajam, deşi i se spunea că nu mai au ce să-i facă. Ei sperau”, a mai spus femeia.

Citeşte şi:

Ultima înregistrare cu Denisa Răducu a stârnit polemici. Ce s-a întâmplat de fapt AUDIO

Mesaj cutremurător transmis de Fuego în ziua înmormântării Denisei Răducu

Superstiţia din cauza căreia Denisa Răducu nu a fost îmbrăcată în rochie de mireasă

Denisa Manelista avea programată nunta în octombrie. Dezvăluirea sfâşietoare făcută de unchiul vedetei

Profesorii Denisei Răducu, AMINTIRI EMOŢIONANTE despre artistă: Asemenea copii se nasc la 100 de ani VIDEO

Ultimele clipe ale Denisei Manelista ! Ce s-a întâmplat, de fapt, duminică dimineaţa, în casa vedetei

Denisa Răducu a încetat din viață duminică, la doar 27 de ani. Cum s-au scurs ultimele zile de viață ale Denisei Răducu? Din cauza cirozei și a degradării fizice provocate de boală, cântăreaţa a vomitat cantităţi mari de sânge.

Denisa Manelista a murit fulgerător. Cum şi când a aflat de teribila boală

Denisa Răducu a pierdut lupta cu moartea după câteva luni grele de suferință, din cauza bolii necruțătoare care a răpus-o.

Cântăreața ajunsese să aibă doar 23 de kilograme și vomita, regulat, cantități semnificative de sânge, așa cum s-a întâmplat și în ultimele zile din viața sa. După un astfel de episod, artista care avea doar 27 de ani, a intrat în comă, ne-au dezvăluit surse medicale. Duminică dimineață, în jurul orei 4, când familia a chemat ambulanța, ea a fost găsită în stop cardio-respirator, iar personalul medical nu a făcut decât să constate decesul, după o manevră de resuscitare rămasă fără rezultat.

Cu câteva ore înainte, artista a apucat să rostească doar câteva cuvinte, în prezența celor apropiați, care o vegheau. “Vă iubesc pe toți”, le-a spus aceasta.

Familia Denisei este îngenunchiată de durere. De când cântăreața s-a stins din viață, mama tinerei nu își poate reveni din șoc, iar apropiații declară că nu știu dacă va trece peste acest eveniment dramatic. E greu pentru un părinte să-și îngroape propriul copil, mai ales că aceștia știau ce planuri de viitor avea cântăreața.

„Ce să mai zică mama ei, nu ştiu dacă mai putem comunica la vorba nomală. E foarte şocată. Nu ştiu dacă va rămâne normală cum trebuie să fie. Aşa e când pierzi copilul. Nimeni nu i-a dorit aşa ceva. Dumnezeu să o ierte…

Superstiţia din cauza căreia Denisa Răducu nu a fost îmbrăcată în rochie de mireasă

Dumnezeu să o ierte. Îi mulţumim poporului că o conducem aşa pe ultimul drum. A fost un copil ca şi al nostru. Parcă o văd acum aşa în faţa ochilor când era micuţă. Speram să realizeze mult în viitor. Noi stăm puţin mai la vale de ea. Normal că ne vedeam zi de zi în copilărie. Au fost o familie destul de respectuasă”, a spus unchiul Denisei pentru emisiunea „Star Matinal”.

Denisa Manelista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu carcinom hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie. Tumora dezvoltată în zona fictului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. Cântăreța a luptat din greu și a încercat tot felul de metode prin care își putea salva viața. Cu sprijinul familiei, Denisa a mers și la o clinic de specialitate din Viena,  acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. chiar și așa, corpul slăbit al manelistei nu a putut face față.

Maria Ghiorghiu, încă o previziune sumbră după moartea Denisei. Ce altă cântăreaţă ne va părăsi