Ce se întâmplă cu fiica Elenei Udrea după arestare. Avocatul fostului ministru a dat detalii

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica. Agenţii INTERPOL au ridicat-o de pe stradă, miercuri dimineaţă, în timp ce se plimba cu fiica ei, cu mama şi iubitul ei, conform imaginilor date publicităţii de Organizaţia de Investigaţii Judiciare din Costa Rica (OJI). Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a dat detalii despre situaţia fiicei Elenei Udrea. 

RomaniaTV.net
04 oct. 2018, 08:06
Ce se întâmplă cu fiica Elenei Udrea după arestare. Avocatul fostului ministru a dat detalii

Elena Udrea şi Alina Bica se află într-o închisoare de femei despre care presa scrie că are condiţii groaznice. Imaginile filmate acolo dovedesc că închisoarea deţine şi o grădiniţă şi un salon de coafor. Închisoarea, veche de 80 de ani, va fi demolată anul viitor.

Închisoarea El Buen Pastor se află la 20 de kilometri de capitala San Jose acolo unde a fost reţinută Elena Udrea. Majoritatea femeilor care sunt închise aici au fost condamnate pentru trafic de droguri. Presa mai scrie că în închisoarea El Buen Pastor nu există celule individuale, dar sunt celule speciale pentru femeile cu copii.

Elena Udrea va cere să îi fie adus copilul la închisoare pentru a-l alăpta, dar este puţin probabil să îl păstreze cu ea în închisoare din cauza condiţiilor de acolo. Fetiţa Elenei Udrea a rămas alături de tatăl său şi de bunica sa, mama Elenei Udrea, care a ajuns în Costa Rica în urmă cu două săptămâni. De altfel, ei o însoţeau pe Elena Udrea în momentul în care aceasta a fost reţinută miercuri pe stradă de agenţii INTERPOL.

„În acest moment, fetiţa Elenei Udrea se află în grija bunicii ei, mama Elenei Udrea, şi a tatălui ei, Adrian Alexandrov, la domiciliul lor din Costa Rica”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, la sosirea la Parchet.  

Elena Udrea a născut, joi, 20 septembrie, o fetiță perfect sănătoasă, care va primi numele Eva Maria, în Costa Rica, locul unde a ales să se refugieze după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare.

Elena Udrea a declarat că speră ca foarte curând să o aducă pe micuța ei în România, să-și cunoasă familia.

Elena Udrea, prima declaraţie după ce a devenit MAMĂ. De ce fetiţa s-a născut MAI DEVREME

„Eva Maria ne-a făcut tuturor o supriză. Şi nouă şi medicului şi a venit mai devreme. Fiind fetiţă, ne aşteptam să fim sub termenul calculat de medic, însă ea a venit chiar mai devreme de atât. Deşi nu era niciun semn că noaptea trecută se va naşte, totuşi, în patru ore, după o aşteptare de patru ore destul de grea, având în vedere opţiunea mea pentru naştere naturală, s-a născut Eva Maria. E un copil perfect sănătos, eu mă simt foarte bine, probabil acesta este unul din avantajele femeilor care aleg naşterea naturală”, declara Elena Udrea, după naştere. 

Iubitul Elenei Udrea, prima declaraţie despre venirea pe lume a fetiţei. De ce s-a născut PREMATUR