Ce se întâmplă dacă amesteci demachiantul cu SARE de bucătărie. Ăsta e SECRETUL pe care nu ţi-l spune nimeni

Citeşti peste tot o mulţime de secrete de beaty, însă sperăm că nu te aştepţi ca profesioniştii din domeniu să divulge chiar tot. Altfel ar rămâne fără "pâine"! Uite un truc pe care niciun make-up artist şi nicio cosmeticiană nu o să ţi-l spună.

RomaniaTV.net
29 ian. 2017, 16:10
Ce se întâmplă dacă amesteci demachiantul cu SARE de bucătărie. Ăsta e SECRETUL pe care nu ţi-l spune nimeni

Demachiantul preferat și banala sare de bucătărie sunt o combinaţie care îţi asigură un ten curat şi hrănit. Putem spune chiar că asta e „poţiunea” secretă pe care o căutai de multă vreme. Pentru funcţionează şi ca gomaj, şi îţi echilibrează şi PH-ul.

Singurul lucru la care trebuie să fii atentă este să nu intre în ochi!

Alte trucuri pe care sigur ai vrea să le ştii când vine vorba de curăţarea tenului

1. Evită apariţia coşurilor folosind masca din muşeţel şi mentă. Este, în plus, o modalitate de a-ţi revigora aspectul pielii pentru că atenuează aspectul zgârieturilor, petele lăsate de acnee şi alte inflamaţii.

Amestecul este simplu de realizat: Pune o lingură de flori de muşeţel uscate şi o lngură de mentă proaspătă mărunţită, o lingură de miere şi un ou. Omogenizează şi aplică amestecul pe faţă, pe gât şi pe piept. Las-o să acţioneze 10-15 minute înainte de a clăti cu apă rece.

2. Masca de avocado pentru ten deshidratat. Îţi garantează o piele catifelată şi este ideală pentru iarnă. Pasează pulpa unui fruct de avocado împreună cu câteva picături de ulei de măsline, după care aplică amestecul pe faţă. Lasă masca să acţioneze timp de 10-15 minute şi, ulterior, clăteşte tenul cu apă călduţă. Amestecul de vitamine şi nutrientii îţi va menţine pielea hidratată şi catifelată, pregătită să înfrunte temperaturile scăzute fără descuamare.

3. Măștile cu miere îți vor face fața mai tânără și mai luminoasă. Mierea albește pielea și, în același timp, acționează că un agent de hidratare. În plus, are proprietăți antibacteriene care estompează petele de la soare și cicatricile cauzate de acnee.Aplică miere simplă pe piele și las-o câteva minute pe față, apoi clateste-te cu apa caduta. Această masca simplă va îndepărta celulele moarte ale pielii și, astfel, tenul tău va deveni mai luminos și mai proaspăt.