Ce se întâmplă dacă îţi speli părul cu lapte? Ai să fii uimită

Ştim cu toţii cât de mult suferă părul vopsit, coafat sau uscat mereu cu feonul. Acesta devine în timp aspru şi fără strălucire, iar tu încerci toate tratamentele posibile, sperând să remediezi aceste probleme.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 12:27
Ce se întâmplă dacă îţi speli părul cu lapte? Ai să fii uimită

Data viitoare când vrei să încerci o soluţie pentru podoaba capilară, te sfătuim să deschizi frigiderul. Cu siguranţă ai acolo o sticlă cu lapte, care poate hidrata părul tău şi-l va face mult mai uşor de coafat.

Cu siguranţă ai auzit despre secretele frumuseţii Cleopatrei, care, printre altele, făcea baie în lapte. Acest lichid conţine proteine şi grăsimi benefice pentru îngrijirea pielii şi a părului, astfel că şi legendele au un sâmbure de adevăr în ele.

Citeşte şi Cum să-ţi speli părul corect ca să nu-ţi cadă şi să fie sănătos

Tratamentul cu lapte pentru strălucirea şi fermitatea părului tău este cât se poate de simplu. Pune lapte într-un pulverizator, în care poţi adăuga opţional şi o lingură de miere. De două ori pe săptămână pulverizează amestecul rezultat pe păr, după care acoperă-l cu un prosop preţ de 30 de minute, înainte de a te spăla pe cap cum faci de obicei.

Citeşte continuarea pe TeoTrandafir.com.