Ce se întâmplă dacă pui usturoi pe herpes

Usturoiul este unul dintre alimentele cele mai sanatoase, cu "puteri de vindecare" uimitoare. Cea mai cunoscuta utilizare a lui este impotriva gripei si racelii, este considerat un antibiotic natural. De asemenea este utilizat si in alte scopuri. Daca suferiti de oricare dintre urmatoarele probleme, cititi cum puteti folosi usturoiul ca un medicament.

24 oct. 2014, 07:38
Ce se întâmplă dacă pui usturoi pe herpes

Caderea parului

Daca aveti o problema cu pierderea parului, usturoiul este cea mai buna solutie. Trebuie doar sa acoperi tot capul cu ulei de usturoi sau usturoi proaspat zdrobit o data pe saptamana. Dupa ce aplicati usturoiul, masati capul pentru aproximativ 10 minute si apoi se spala parul cu un sampon bio.

Amestecul fabulos de miere de albine si usturoi. Vezi ce afectiune trateaza!

Acnee

Daca suferiti de acnee, se taie usturoiul si se pune direct pe acnee. Rezultatul va fi vizibil dupa cateva minute, roseata din jur va disparea.

Inflamarea urechii

Pune o lingura de usturoi zdrobit intr-o lingura de ulei de masline fierbinte si se lasa timp de o ora. Apoi, se pun cateva picaturi in ureche, repetati de doua ori pe zi.

Herpes

Herpesul este o infectie virala, care este foarte neplacuta. Pentru a se elimina, aveti nevoie doar de usturoi tocat pus pe herpes timp de 10 minute. Repetati de cinci ori in urmatoarele 12 ore si a doua zi dimineata te vei trezi fara nici o urma de herpes.

Sirop de tuse

Usturoiul are efect antibacterian si opreste imediat tusea. Pune doi catei de usturoi zdrobiti in 100ml de apa clocotita. Bea lichidul ca pe un ceai.

Scoate o aschie de sub piele

Pune usturoi zdrobit pe locul unde ai aschia si bandajeaza. Aschia va iesi la suprafata, scrie secretele.com.