Ce se întâmplă dacă ţii CEAPĂ în ŞOSETE în timp ce dormi

Există mai multe leacuri din străbuni care se pot dovedi şi astăzi a fi extrem de utile.

08 apr. 2015, 15:35
Ce se întâmplă dacă ţii CEAPĂ în ŞOSETE în timp ce dormi

Talpile picioarelor sunt legate de organele interne. Punctele de pe talpa au o legatura corespunzatoare unei anumite parti a corpului. Pentru ca de multe ori purtam pantofi, aceste puncte sunt rareori stimulate, ceea ce inseamna ca circuitele electrice sunt de multe ori in stare latenta. Puteti deschide aceste cai si sa ajutati la purificarea organelor interne chiar in timp ce dormiti, scrie sanatate.bzi.ro.

Citeşte şi Cură cu CEAPĂ VERDE. Iată ce minuni poate face pentru organism

Ceapa si usturoiul sunt cunoscute ca fiind legumele extrem de puternice in lupta impotriva microbilor si bacteriilor, atunci cand sunt aplicate local. O modalitate de a purifica organele in timp ce dormiti este de a tine o felie de ceapa in sosete pana dimineata.

Pasul 1: Se taie o felie de ceapa. Trebuie sa va asigurati ca acesta este o ceapa organica, astfel incat sa nu tineti pesticide pe picioare toata noaptea.

Pasul 2: Se pune ceapa in sosete, pe talpa.

In timp ce dormiti, proprietatile de vindecare ale ceapa vor fi absorbite de picioare, stimuland toate aceste puncte de pe picioare care sunt legate de organele interne.

Asadar, sangele va fi purificat. Acidul fosforic din ceapa va fi absorbit si va purifica sangele. Mai mult, bacteriile si germenii vor fi ucisi, iar picioarele vor mirosi mai bine datorita faptului ca toxinele si substantele chimice vor fi eliminate.

Citeşte şi Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din cămară