Ce se întamplă în corpul tău dupa 12 noaptea. Care sunt celulele care nu dorm niciodată

Ce se intampla in corpul tau dupa 12 noaptea. Noaptea, foarte multi dintre noi dorm, insa unii prefera sa fie la petrecere sau sunt obligatii sa intre in tura la munca, in schimbul trei. Vezi ce se petrece in corpul tau dupa ora 24, indiferent ce activitate ai intreprinde.

RomaniaTV.net
27 nov. 2015, 23:27
Ce se întamplă în corpul tău dupa 12 noaptea. Care sunt celulele care nu dorm niciodată

Organismul isi reduce activitatea la jumatate, sustin biologii. Intre orele 2 si 4, toate simturile sunt in stare de inhibitie, acesta fiind motivul pentru care nu ne afecteaza o serie de lucruri.

Pentru ca nu mai detinem controlul asupra organismului nostru si nu tinem cont de nevoia acestuia de a se odihni, noaptea se petrec cele mai multe catastrofe cauzate de om (accidente, incendii, crime in masa etc).

Creierul are nevoie de minim 5 ore de somn profund pentru a putea functiona la cote normale (atentie, nu la cote maxime!) a doua zi. Motivul pentru care medicii recomanda minim 8 ore este pentru relaxarea muschilor si detensionarea celulara.

Somnul de 5 ore nu face altceva decat sa ii ofere o pauza de respiro corpului, dupa care acesta porneste din nou la maraton.

Pana la ora 6 dimineata, singurele elemente active sunt celulele epidermiei. Acestea se regenereaza intr-un mod fantastic in timp ce dormim, motiv pentru care este recomandat ca tratamentele de frumusete precum aplicarea cremelor hidratante sa fie facute seara, inainte de culcare.