Ce SECRETE neştiute ASCUNDE casa care se CONSTRUIEŞTE în 6 zile

Mathe Laszlo, românul care a pus bazele acestul sistem a oferit informații extrem de importante pentru cei care vor sa își construiască o locuință. Ce trebuie să știi atunci când vrei să îți faci o casă?

17 feb. 2016, 10:57
Ce SECRETE neştiute ASCUNDE casa care se CONSTRUIEŞTE în 6 zile

„Sunt foarte multe lucruri de care clienții trebuie să țină cont atunci când constuiesc o casă. Din nefericire, dezvoltatorii imobiliari merg de cele mai multe ori pe variantele cele mai ieftine, lucru care automat nu poate satisface așteptăriile cliențului pe termen lung. O casă sănătoasă, trebuie să fie realizată, încă din faza de proiectare, ținând cont de nevoile fiecărui om în parte. Ideea de izolare corectă și eficientă, este mai mult decât importantă. O casă corect izolată te ajută să scapi de facturile umflate, de ziduri crăpate și mucegăite, sau de căldura insuportabilă din casă, în lipsa aerului condiționat, despre care nu trebuie să fi specialist ca să îți dai seama că este extrem de dăunător”, spune inventorul Mathe Laszlo.

Citeşte şi Un român a inventat casa care se construieşte în şase zile VIDEO

Cititorii au fost curioși ce înseamnă să construiești o casă în 6 zile. Explicația inventorului este foarte simplă și practică. „Dacă avem terenul bine pregătit, și aici mă refer la o fundație dreaptă, cu ajutorul cofrajelor modulare Thermodul System putem construi casa în doar 6 zile. Asamblarea zidurilor si a planseului, apoi turnarea se fac în maxim 3-4 zile. Pregătirea zidurilor pentru geamuri și montarea lor, mai durează 1-2 zile. Deci în 6 zile avem casa construită și perfect izolată. Dacă avem și etaj mai durează încă 6 zile. Evident că apoi urmează câteva săptămâni în care se face acoperisul, finisajele și instalația”, ne-a mai spus Mathe Laszlo.