Ce slăbiciuni au zodiile

Cu toții avem puncte tari, dar și puncte slabe. Deși este greu să admitem, slăbiciunile fac și ele parte din noi și ne ajută să ne conturăm personalitatea, devenind un întreg. Află din horoscop ce slăbiciuni au zodiile!

19 sept. 2018, 09:18
Ce slăbiciuni au zodiile
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Berbecii au mare încredere în propriile lor forțe, însă au tendința să fie mult prea impulsivi atunci când sunt „călcați pe coadă”. De asemenea, nu sunt genul de persoane care să analizeze de prea multe ori o situație, ci vor trece direct la concluzii, fără a mai sta pe gânduri.

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Taurii sunt, în general, foarte responsabili și organizați. Totuși, asta îi face să fie și mai puțini spontani și dornici de aventură. Sunt foarte atașați de locuința lor și, atunci când sunt scoși din zona lor de confort, tind să fie destul de stângaci.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Nativii din zodia Gemeni sunt mereu în căutare de noi experiențe și vor să cunoască cât mai multe lucruri noi. Această atitudine îi face să fie dese ori și destul de nehotărâți, iar cei din jur sunt nevoiți să aștepte o veșnicie până când un nativ din Gemeni să ia o decizie.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Este deja cunoscut faptul că Racii sunt ultra-sensibili și se atașează foarte repede de cei din jur. Acest lucru constituie și cea mai mare slăbiciune a lor, căci odată îndrăgostiți, devin foarte vulnerabili în fața persoanei iubite și ajung să fie răniți destul de ușor.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Leul este extrem de dominant chiar și doar prin simpla sa prezență, iar de obicei lucrurile trebuie să se întâmple exact așa cum și-a propus. Superioritatea nativilor acestei zodii îi face să nu accepte niciodată un „nu” ca răspuns, iar când asta se întâmplă devin foarte posomorâți și irascibili.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Cea mai mare slăbiciune a nativilor din zodia Fecioară este faptul că sunt mult prea perfecționiști. Sunt mult prea obsedați de ideea de ordine și organizare, iar acest lucru îi face să nu se mai bucure atât de mult de lucrurile care li se întâmplă, așa cum ceilalți o fac.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Chiar dacă nativii din zodia Balanței sunt extrem de pozitivi în general, atunci când sunt scoși din zona lor de confort au tendința de a se îngrijora mult prea tare și de a-și face tot felul de gânduri negative. De asemenea, aceeași senzație o au și atunci când nu își au prietenii sau familia alături.

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    Scorpionii sunt foarte pasionali și iubitori, însă, în același timp, exagerează atunci când vine vorba de protecție și gelozie. Atunci când simt ceva schimbat la partener, chiar și ceva nesemnificativ, vor crea o întreagă cearta pornind de la acest subiect.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Nativii din zodia Săgetător sunt foarte distractivi și aventuroși. Problema acestora este, însă, că nu prea au răbdare. Se plictisesc foarte repede și ar prefera ca lucrurile să se întâmple atunci când aceștia își doresc, fără să mai fie nevoiți să aștepte.

    • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

    Nativii din zodia Capricorn sunt foarte dedicați dezvoltării lor profesionale. Asta îi face să fie uneori mult prea serioși în momente nepotrivite. O astfel de atitudine le răpește bucuria de a trăi momente unice, fie ele chiar puerile.

    • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

    Vărsătorii sunt visătorii zodiacului. Nativii din această zodie au vise mărețe, însă au tendința de a se afunda prea mult în visele lor și de a nu mai trăi în realitate. Este în regulă să ai vise mari, dar acestea ar trebui să fie și realiste.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    Nativii din zodia Pești sunt foarte atașați de prietenii lor, iar asta nu este neapărat un lucru negativ. Problema acestora este că nu mai apucă să își facă timp pentru propria lor persoană și își dau seama târziu că au multe probleme nerezolvate.