Ce spun astrele despre fetiţa Elenei Udrea: „Va fi o persoană introvertită”

Elena Udrea a devenit mămică de fetiţă pe 20 septembrie. Astrologii i-ai făcut o astrogramă mucuţei Eva Maria şi spun că aceasta va fi o persoană introvertită, cu o fire închisă.

24 sept. 2018, 15:10
Ce spun astrele despre fetiţa Elenei Udrea: „Va fi o persoană introvertită”

Fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov s-a născut pe 20 septembrie, la ora 5 dimineața în Costa Rica și ora 14:00 în România. Potrivit astrologilor Eva Maria va fi un copil inteligent, ce va avea o gândire rațională și practică.

Cu toate acestea, micuța nu va beneficia de o personalitate expansivă, ci va fi introvertită și închisă.

„Fetița este o Fecioară pură, cu Soarele în acest semn, dar și cu Mercur acolo. Un copil inteligent, ea va avea o extraordinară putere de analiză, va fi rațională și poate că toate instinctele ei umane o vor conduce spre ordine și disciplină, dar și pe aplicarea în practică a ideilor importante pe care le va avea ca adult.

Va fi o fire închisă, deloc exteriorizată, care va încerca de-a lungul timpului să își dezvolte creativitatea și încrederea în sine într-un mod interiorizat, introvertit. Înțeleaptă și prudentă, părinții vor avea o importanță deosebită pentru ea”, a declarat Lorena, specialist în astrologie, pentru Click!

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani. Ieri, 20 septembrie, a venit pe lume mult așteptata fiică, Eva Maria. Micuța s-a născut grăbită, cu o lună și o săptămână înainte de termenul prognozat de medici. Acum blonda se bucură alături de logodnicul său, Adrian Alexandrov, de primul copil al lor. Cei doi au de gând să se căsătorească, dat fiind faptul că Elena a fost deja cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale chiar cu un an înainte. Fostul ministru al Turismului le-a spus jurnaliștilor că îi va chema la nuntă, atunci când va fi cazul.

Citeşte şi Elena Udrea a făcut anunţul din Costa Rica. Ce se va întâmpla după ce a născut-o pe Eva Maria