Ce spun emoticoanele folosite despre viaţa ta sexuală

Pui în mesajele trimise, pe Facebook sau WhatsApp, şi câte un smiley face? Ei bine, se pare că faci mai mult sex decât cei care nu folosesc astfel de semne, prietenul tău cel mai bun fiind... eroticonul. Cel puţin, aşa susţine un studiu al site-ului Match.com.

07 feb. 2015, 09:54
Ce spun emoticoanele folosite despre viaţa ta sexuală

La cercetare au participat 5.675 de oameni neimplicaţi într- o relaţie. Întrebaţi cât de des au făcut sex în 2014, 54% dintre cei care folosesc emoticoane au declarat că au avut parte de acţiune în dormitor. Din rândul celor care nu au acest obicei, a rezultat că doar 31% au fost activi în aşternuturi, anul trecut.

“Cei care folosesc iconiţele nu doar fac mai mult sex, dar au parte şi de mai multe întâlniri şi îşi doresc de două ori mai mult să se căsătorească, comparativ cu cei care nu utilizează astfel de semne”, a declarat Helen Fisher, sociolog la Universitatea Rutgers, din New Jersey. Tot conform studiului, femeile care trimit câte un pupic la finalul textului au orgasm mult mai repede decât cele care nu fac asta, scrie libertatea.ro