Ce spun pantofii unei femei despre cât de dornică e de sex

Balerini, botine, sneakers, pantofi cu toc sau altele? Preferinţele în materie de încălţăminte pot spune multe despre apetitul sexual al femeii.

RomaniaTV.net
17 feb. 2014, 07:41
Ce spun pantofii unei femei despre cât de dornică e de sex

Preferintele unei femei in materie de pantofi nu se schimba odata cu trecerea sezonului cald si venire sezonului rece. Cum asa? Spre exemplu o femeie care prefera ca incaltari sneakersi o sa opteze iarna pentru variante mai calduroare sau pentru ghete, nu pentru cizme cu toc sau botine, cum ar alege o femeie ce prefera pantofii si sandalele cu toc in sezonul cald.
 
Aceste preferinte relativ constante, mai ales dupa varsta de 23-25 de ani, cand femeia isi defineste deja stilul, dezvaluie multe si despre apetitul sexual al purtatoarei.
 
Pantofi cu toc inalt
 
Femeile care poarta pantofi cu toc inalt (sau sandale vara) au o principala caracteristica de baza: vor sa atraga privirile. Chiar daca ai inceput sa poarte pantofi cu toc pentru a masca inaltimea mica sau din dorinta de a fi mai feminine, o femeie care prefera mai mereu tocurile adora sa fie privita. Mai mult, tocurile pot ajunge chiar esentiale pentru propria imagine de sine, caci fara ele se simte mai putin frumoasa.

Continuarea pe Lyla.ro.