Ce spun sânii femeilor despre personalitatea lor

Sanii femeilor au starnit mereu curiozitatea barbatilor si nu doar din punct de vedere erotic. Multi barbati au sustinut ideea ca sanii femeilor, mai exact forma si marimea lor, pot dezvalui lucruri importante despre posesoarele lor.

25 iun. 2016, 18:28
Ce spun sânii femeilor despre personalitatea lor

Pana de curand acestea erau privite ca simple speculatii. Insa cercetatorul in domeniul sexualitatii, Pietro Lorenzoni, da asigurari ca marimea si forma sanilor femeilor pot dezvalui personalitatea acestora. Intr-un interviu acordat cotidianului Bild, sexologul Piero Lorenzoni a spus urmatoarele: „Sanii unei femei ii dezvaluie caracterul exact ca si zodia din care face parte”. El a asemuit sanii femeilor cu fructele, i-a impartit pe grupe si i-a sfatuit pe barbati sa-si creeze propriul tabel bazat pe forma si marimea sanilor femeilor care sa le indice caracterul lor.
 
Forma de pepene a sanilor femeilor indica persoanele carora le place sa manance
Potrivit lui Lorenzoni, posesoarele unui bust mare, rotund asemanator pepenelui pot parea mamoase, insa nu este deloc asa. „Aceste femei iubesc mancarea si le place sa fie admirate si rasfatate. In general nu le place sa faca sex”, a declarat cercetatorul.
 
Forma de lamaie a sanilor femeilor dezvaluie persoanele carora le place viata
Barbatii care doresc o femeie mai plina de viata trebuie sa se uite dupa sanii in forma de lamai, proeminenti si obraznici. „Aceste femei mustesc de viata si nu le este teama sa se ia singure in balon. Acestea doresc sa aiba o viata echilibrata fara prea multe surprize”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO