Ce spune culoarea ojei tale despre personalitatea ta

Pentru unghiile tale alegi de obicei nuanţe delicate, pastelate sau preferi roșul intens? Alegerile tale în materie de ojă pot spune multe despre personalitatea ta.

18 feb. 2014, 09:24
Ce spune culoarea ojei tale despre personalitatea ta

Iată care sunt semnificaţiile nuanţelor:

Roşu intens. Oja roşie, la fel ca şi rujul roşu intens, indică faptul că eşti o femeie încrezătoare, care nu se teme să fie în centrul atenţiei. Iar cu cât nuanţa este mai aprinsă, cu atât personalitatea este mai puternică, scrie eva.ro.

Roz cu sclipici. Acest lac de unghii le arată celorlalţi că eşti o persoană care iubeşte momentele vesele, care adoră să râdă şi să-şi înveselească ziua prin gesturi mici, dar pline de semnificaţie.

Citește și Ce spune culoarea ta preferată despre personalitatea ta

Roşu sidefat. Eşti o romantică incurabilă şi îţi place frumuseţea clasică. Îţi doreşti să întâlneşti marea iubire. Te dedici trup şi suflet partenerului tău, atunci când simţi că ţi-ai găsit sufletul pereche.

Nuanţe naturale, delicate. Dacă unghiile tale sunt de obicei colorate în nuanţe delicate de roz pal, lacuri transparente uşor colorate sau ojă de culoarea pielii, este un semn că ai o personalitate echilibrată. Nu îţi place să ieşi în evidenţă şi eşti diplomată, politicoasă şi atentă la detalii.

Nuanţe „funky”. Culorile lacurilor tale de unghii variază de la verde, albastru, indigo, negru, fucsia, galben? Această varietate impresionantă de culori îndrăzneţe arată faptul că eşti o persoană care iubeşte schimbarea, care se plictiseşte repede şi are nevoie permanent de noi stimuli.

Citește și Ce spune muzica preferată despre personalitatea unui om