Ce spune despre el modul in care face sex

Unii barbati sunt timizi in timp ce altii stiu foarte bine ce vor si fiecare doreste altceva in pat. Daca afli stilului iubitului de a face amor poti transforma o partida de sex in ceva senzational despre care el si-o va aminti peste ani.

RomaniaTV.net
26 sept. 2017, 20:35
Ce spune despre el modul in care face sex

Iata tiparurile sexuale ale barbatilor si cum sa-l satisfaci in functie de aceste caracteristici.

1. Stilul transcedental

Acest barbat cauta intotdeauna sa traiasca in prezent si doreste de la partenera sa-l ajute sa-si largeasca constienta. Iubitul tau nu-si doreste doar o partida de sex, el vrea totul. Sexul tantric, respiratiile la unison si combinarea energiilor spirituale este ceea ce-l da pe spate.

Sfatul expertului: Incearca acest truc tantric: lasa penisul lui in vaginul tau si ramai nemiscata. In acest fel va puteti concentra pe ceea ce simtiti.

2. Stilul super intim

Nu exista probleme cu intimitatea aici: emotiile sunt excitante pentru tipul acesta de barbat. Are nevoie sa fie concentrat pe ceea ce simte in timpul sexului pentru o experienta erotica satisfacatoare. Pentru el este importanta satisfactia partenerei si ii plac imbratisarile dupa partida de amor.

Sfatul expertului: Stai deasupra si preia initiativa. Apoi, dupa ce ai ajuns la orgasm prabuseste-te pe pieptul lui si imbratiseaza-l.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.