Ce spune despre o femeie nuanţa preferată de ruj. Descoperă-le secretele

Psihologii si sociologii sustin ca felul in care o femeie poarta anumite culori denota anumite trasaturi ale caracterului ei. Astfel, in urma studiilor, au ajuns la o serie de concluzii legate de unele dintre cele mai uzuale lucruri colorate pe care o femeie le poarta in decursul unei zile. Mai precis, s-a ajuns la concluzia ca rujul, poate cel mai des intalnit accesoriu detinut de femei, denota multe despre caracterul ei, in functie de culoarea sa.  

01 sept. 2014, 05:22
Ce spune despre o femeie nuanţa preferată de ruj. Descoperă-le secretele

Cand o femeie poarta un ruj in nuante de rosu, inseamna ca are o stare de spirit fie deschisa, fie foarte agresiva. Astfel, caracterul femeii care prefera ruj in nuante de rosu este unul volatil. Nu te poti baza pe ea in conditii extreme si poate sa dea semne de instabilitate psihica deseori. Este important de inteles ca momentele in care o femeie alege sa poarte ruj in nunate de rosu sunt destul de puternice in viata acelei femei. Asa ca rujul in nunate de rosu denota, de fapt, un caracter destul de schimbator, mai ales daca femeia respectiva alege sa-l poarte des.

Rujul in nuante rozalii

Femeile care aleg sa poarte rujuri in nuante rozalii sunt, de obicei, foarte deschise si abordabile. Nu este vorba despre caracterul sexual al femeii respective ci mai ales despre cat de deschise sunt in comunica. Femeile care tind sa poarte des nuante rozalii de ruj pot fi cat se poate de maleabile, sensibile si calde cand vine vorba de relatii. Dau impresia ca sunt usor de controlat insa nu este totul asa cum pare. In interiorul lor, de fapt, aceste femei sunt foarte calculate si de aceea masheaza un calm atipic, pentru unii.

Continuarea pe Lyla.ro