Ce spune ELENA UDREA despre RELAŢIA PERSONALĂ cu Băsescu.”Din noiembrie voi fi şi prima doamnă, şi preşedinte”

Elena Udrea a fost întrebată, într-un interviu la Europa FM, cât de personală este relaţia sa cu preşedintele Traian Băsescu.

17 sept. 2014, 14:19
Ce spune ELENA UDREA despre RELAŢIA PERSONALĂ cu Băsescu.”Din noiembrie voi fi şi prima doamnă, şi preşedinte”

Nu mai personală decât este a doamnei – care să spun eu – Anca Boagiu sau a doamnei Sulfina Barbu sau a domnului Emil Boc sau a domnului Vasile Blaga până la un anumit moment. Doar că eu sunt un colaborator al preşedintelui care a stat 10 ani alături de el şi nu am cedat stresului sau greutăţilor pe care le-am întâmpinat ca susţinător al preşedintelui. Alţii au fost mai sensibili şi au cedat.

Deci, nu mai personal decât atât. Atât de personal încât nu mi-am permis să îi cer să semneze pentru mine, m-am mulţumit că a spus că mă susţine. Acum spun public, poate află şi semnează„, a răspuns Elena Udrea.

Prezidenţiabilul PMP a fost întrebată şi despre relaţia cu Maria Băsescu.

O relaţie normală de respect, este prima doamnă ţării, este soţia domnului preşedinte, este mama Ioanei şi Elena Băsescu cu care am relaţii bune. Nu ştiu dacă ne-am văzut de foarte multe ori în aceşti 10 ani. Pot să o spun deja că a fost o primă doamnă de care am avea nevoie în România. Dn noiembrie încolo, eu o să fiu şi prima doamnă şi preşedinte„, a spus, râzând, Udrea.

Citeşte şi ELENA UDREA a luat în arendă moşia familiei Băsescu de la NANA