Ce spune forma buzelor despre tine. E dovedit ştiinţific

Buzele sunt unele dintre cele mai senzuale parti ale corpului. Oamenii de stiinta au cercetat in de-amanunt forma buzelor si au dovedit ca oamenii au trasaturi de personalitate distincte in functie de acest aspect.

RomaniaTV.net
20 oct. 2018, 06:31
Ce spune forma buzelor despre tine. E dovedit ştiinţific

Priveste imaginile de mai jos si identifica forma buzelor tale. Apoi citeste semnificatia acesteia.

1. Buze subtiri

Daca ai buzele subtiri esti o persoana cu incredere de sine, careia ii place sa-si rezolve singura problemele. Pui pret mai mare pe fapte decat pe vorbe. Desi iti place sa stai mai mult in solitudine, agreezi si aglomeratiile umane.

Nu simti nevoia sa le explici celorlalti problemele tale, iar daca te simti sufocat de intrebari pleci inainte sa dai multe detalii.

In relatii esti o fire aventuroasa. Iti place sa-ti surprinzi partenerul de viata. Nu se va plictisi niciodata langa tine.

2. Buze pline

Daca ai buzele pline, esti o persoana cu simtul responsabilitatii. Esti loiala celor dragi si nu ii vei lasa niciodata la greu. Cuvantul „imposibil” nu exista in vocabularul tau.

Oamenii se bazeaza pe tine si vin sa-ti ceara ajutorul cand nu mai au solutii. Pentru ca stii sa te organizezi si sa te concentrezi pe rezolvarea unei probleme.

In relatii esti o persoana responsabila, care isi asuma angajamentele. Partenerul apreciaza rezerva nesecata de iubire pe care o poti oferi celor dragi.

3. Buze rotunde

Daca ai buzele pline, esti una dintre cele mai iubitoare persoane. Ai un instinct maternal puternic si ai tendinta de a avea grija de toata lumea. Daca ar fi un incendiu in blocul tau, ai fi ultima persoana pe care ai salva-o.

Te asiguri ca toti prietenii tai sunt bine si daca nu sunt dai o mana de ajutor sau macar umarul pe care sa planga.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.