Ce spune inelul de logodnă despre viitorul mariajului tău

Credeai că inelul de logodnă este doar o bijuterie care arată că urmează să te căsătoreşti? Ei bine, această bijuterie poate dezvălui multe informaţii despre viitorul mariajului tău.

RomaniaTV.net
28 ian. 2015, 12:57
Ce spune inelul de logodnă despre viitorul mariajului tău

Cu siguranta si tu ai fost martora la etalarea unor inele de logodna extrem de scumpe pe degetele prietenelor si colegelor tale care au fost cerute in casatorie. Si, fara sa iti dai seama, acest lucru te-a determinat sa pui sub semnul intrebarii importanta unui inel de logodna costisitor.

S-ar putea sa nu iti placa raspunsurile pe care le vei afla in cele ce urmeaza. Dar argumentele sunt sustinute de stiinta, iar inelul de logodna dezvaluie cateva informatii despre viitorul casniciei tale.

1. Ai un risc mai mare de divort. Un studiu de la Universitatea Emory a aratat recent ca acele cupluri care cheltuie intre 2000 si 4000 de dolari pe inelul de logodna aveau de 1,3 ori mai multe sanse sa divorteze decat acele cupluri care cheltuiau pe inelul de logodna intre 5 si 1000 de dolari.

Citeşte şi Ce spune data nunţii despre căsnicia ta

Mai mult, femeile ale caror inele de logodna au un cost cuprins in acelasi interval au fost de 2 pana la 3 ori mai predispuse sa se streseze in legatura cu cheltuielile de nunta. Logodnele generoase pot provoca un stres financiar fara precedent, care ar putea duce la desfacerea casatoriei.

2. Noi asociem valoarea inelului de logodna cu valoarea relatiei. Indiferent daca suntem constiente sau nu de acest lucru, de fiecare data cand punem ochii pe o noua fotografie de logodna care apare in news feed-ul nostru, noi femeile incepem sa verificam inelul si din instinct incepem sa formulam concluzii in legatura cu nunta cuplului.

Si pentru cuplul proaspat logodit, stralucirea din acel inel este o reflexie a succesului lor ca pereche. Marimea inelului de logodna s-a transformat, in mintile unor oameni, intr-o eticheta ce arata pretul relatiei.

3. Inelul de logodna este un simbol pentru mult mai multe lucruri. Ce spune un diamant urias despre barbatul care se presupune ca l-a finantat? Desi nu exista o dovada clara asupra proverbului „cu cat e piatra mai mare, cu atat penisul e mai mare”, este greu sa negam ca inelul cu diamant reprezinta, prin extensie, bogatia personala a barbatului. Un barbat care isi foloseste sotia pentru a-si etala averea nu este ceva rar in societatea noastra, iar inelul de logodna cu diamant (pe care ea cu bucurie il etaleaza in numele lui) poate fi modul lui de a da sfoara-n tara.

Citeşte şi TEST: Ce spune inelul de logodnă despre tine

La randul lor, acest gen de femei carora le pasa cel mai mult de averea sotului, au de 1,6 ori mai multe sanse sa divorteze, potrivit unei cercetari de la Michigan State University. Casatoria din motive superficiale este toxica pentru ambii parteneri. Barbatii precum cei mentionati mai sus, carora le pasa cel mai mult de felul in care arata partenerele lor, sunt de 1,5 ori mai predispusi sa divorteze.

Citeste mai mult pe feminis.ro.