Ce spune privirea unui bărbat în funcţie de semnul lui zodiacal

Privirea poate spune multe despre o persoană și mai ales, despre sentimentele pe care le are pentru tine. Felul în care te privește partenerul tău te poate măguli sau te poate face să te simți inconfortabil. Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile masculine care au cele mai atrăgătoare priviri și care te-ar putea cuceri cu o singură privire.

RomaniaTV.net
13 dec. 2017, 09:04
Ce spune privirea unui bărbat în funcţie de semnul lui zodiacal

BERBEC:

Bărbații berbec sunt unii dintre cei mai pasionali bărbați din zodiac, iar privirea lor este una care îi va promite pasiuni nebănuite. Acești reușesc să-ți atragă atenția doar printr-o privire cât se poate de fierbinte.

TAUR:

Bărbații taur sunt foarte siguri pe ei, de aceea, privirea acestor bărbați va fi întotdeauna una puternică, sugestivă și directă. Parcă ți-ar transmite: „Vei primi exact ceea ce vezi!”.

GEMENI:

Nativii născuți în gemeni sunt firi sociabili și adevărați maeștri ai flirtului. Privirea, ochii, acestor bărbați îți va sugera din prima secundă: „o noapte de neuitat”.

RAC:

Acești nativi încearcă să-și ascundă sentimentele și emoțiile, însă dacă te uiți atent la ochii lor, vei realiza acest lucru. În momentele intime vor fi trădați de privire și-ți vei da seama dacă te iubește sau nu.

LEU:

Privirea acestor bărbați este greu de uitat. Au ochii ca de felină, jucăuși și întotdeauna vor fi altfel în funcție de stare de spirit sau de ce își dorește de la tine.

FECIOARĂ:

Privirea acestor bărbați este în general reci și nu vei putea să-ți dai seama ce simte cu adevărat doar privindu-l în ochi. Bărbații fecioară văr doar ce-i interesează.

Citeste mai multe pe estisuperba.ro