Ce spune şeful CNAIR despre finalizarea lucrărilor de lărgire la două benzi pe Centura Bucureşti

Centura Bucureşti şi Varianta de Ocolire Craiova, două proiecte cu impact major derulate de CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) au fost evaluate din teren. A continuat astfel acţiunea de monitorizare şi control a obiectivelor aflate în execuţie, anunţă instituţia, miercuri. 

26 oct. 2016, 14:38
Ce spune şeful CNAIR despre finalizarea lucrărilor de lărgire la două benzi pe Centura Bucureşti

„Toate problemele care au condiţionat finalizarea lucrărilor la Centura Bucureşti, de la obţinerea avizelor/autorizaţiilor până la finalizarea exproprierilor, au fost rezolvate cu implicarea directă a companiei. Consider că acum, cu o mobilizare corespunzătoare a Antreprenorului, lucrările pot fi finalizate în vederea deschiderii traficului la 2 benzi. Având în vedere importanţa majoră a acestui proiect, am discutat constant şi am solicitat Antreprenorului creşterea ritmul de execuţie şi asumarea termenelor stabilite.

MASTER PLANUL GENERAL DE TRANSPORT AL ROMÂNIEI. În ce ordine vor fi construite noile autostrăzi şi drumuri expres din ţară. VIDEO

Varianta ocolitoare Craiova este un alt obiectiv strategic, pe care îl monitorizăm constant. În momentul de faţă, pot spune că Antreprenorul nu s-a mobilizat suficient, înregistrând întârzieri nejustificate faţă de graficul de execuţie stabilit şi asumat. În aceste condiţii, i-am cerut imperativ Antreprenorului să reevalueze situaţia din şantier, să supramobilizeze şi mai ales să recupereze întârzierile înregistrate.”, a declarat Cătălin Homor, directorul general al CNAIR. 

Vezi aici CUM ARATĂ harta interactivă a autostrăzilor şi drumurilor expres din România FOTO