Ce spune ultima cifră din CNP despre tine

Fiecare roman primeste la nastere un numar de identificare. Codul Numeric Personal este format din 13 cifre: primele spate reprezinta datele tale de identificare (1 este prima cifra la baieti si 2 la fete si data nasterii), iar urmatoarele 6 sunt cifre unice. Ce spune ultima cifra din CNP despre tine.

03 sept. 2015, 08:34
Ce spune ultima cifră din CNP despre tine

1 – Esti o persoana echilibrata dar extrem de competitiva. Atunci cand esti provocat faci fata situatiilor cu brio. Iubesti natura si te indragostesti repede iar banii se inmultesc doar expunandu-ti ideile.

2 – Esti o persoana conflictuala insa traiesti pe principiul ca marile idei se nasc din disensiuni. Te agiti foarte mult pentru ceea ce vrei sa obtii de la viata si ai o capacitate foarte mare de a sintetiza lucrurile. Iubesti pasional.

3 – Iti place sa ii ajuti pe ceilalti. Te oferi singur sa le intinzi o mana de ajutor, inainte ca acestia sa se planga de necazurile lor. Iubesti ca un adolescent chiar si la batranete.

4 – Pui mare pret pe cultura si pe arta. Pentru tine un om interesant trebuie sa fie in primul rand creativ si citit. In dragoste esti patimas si iti place sa te arunci in situatii neprevazute alaturi de partenerul tau.

5 – Esti o persoana care se lasa greu de descoperit. Oamenii pot crede despre tine ca esti arogant si extrem de fitos insa in realitate esti pura pasiune si bunatate. Iubesti sincer, poate prea sincer.

Citeşte mai mult pe teotrandafir