Ce spune ziua naşterii despre tine

Iti stii deja zodia si ai citit, probabil, cum iti influenteaza ea viata. Te-ai gandit insa ca si alte elemente legate de momentul nasterii te pot forma ca om? Iata ce spune ziua saptamanii in care te-ai nascut despre tine si personalitatea ta.

26 ian. 2015, 04:22
Ce spune ziua naşterii despre tine

Duminica. Persoanele nascute in aceasta zi sunt influentate de Soare, ceea ce inseamna ca sunt creative, destepte, indraznete, optimiste. Cu suflete de artisti, mereu mandri de munca lor, ei nu au dificultati in a-si face prieteni intrucat sunt deschisi si ii atrag pe cei din jur ca un magnet.

Luni. Spre deosebire de cei nascuti duminica, ei sunt guvernati de Luna. Sufletisti, au intotdeauna grija sa ii ajute pe cei din jur, chiar si atunci cand nu le este cerut ajutorul. Modesti din fire, nu le place sa se laude cu reusitele lor, chiar daca, de cele mai multe ori, acestea nu sunt putine. Tin enorm la familie si prieteni, iar conceptul de „egoism” le este aproape necunoscut.

Citeşte şi Numerologie: Cum îţi afectează cifra casei relaţia de cuplu

Marti. Cei nascuti martea au spirit de lider in ei. Destepti, plini de intuitie si curajosi, ei nu se lasa intimidati cu una cu doua si iau initiativa cand nimeni din jur nu pare dornic sa o faca. Singurul lor mic defect este acela ca nu prea au rabdare. Chiar daca din aceasta cauza tind sa faca greseli, in sinea lor sunt oameni buni.

Miercuri. Mercur este cel care ii guverneaza pe cei nascuti miercurea. Cu alte cuvinte, el le insufla o predispunere catre logica si pragmatism. Nu prea inteleg poezia si lucrurile presarate de filosofie, dar se simt atrasi de matematica si stiintele exacte. Vor sa inteleaga ce sta la baza lucrurilor, comunica eficient cu cei din jur si rezolva cu rapiditate probleme de tot soiul.

 Citeste mai mult pe Revista TEO