Ce SUBIECTE s-au dat la testul grilă pentru concursul de directori de şcoli şi care sunt RĂSPUNSURILE corecte

Proba scrisă a concursului pentru posturile de director şi director adjunct la şcoli a avut loc miercuri şi au participat, în total, peste 8.700 de candidaţi. Proba a constat într-un test grilă cu 60 de întrebări elaborat de Ministerul Educaţiei, iar candidaţii au avut la dispoziţie două ore pentru a-l rezolva.

12 oct. 2016, 18:56
Ce SUBIECTE s-au dat la testul grilă pentru concursul de directori de şcoli şi care sunt RĂSPUNSURILE corecte

Potrivit Ministerului Educatiei, testul a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive si a competentelor manageriale ale candidatilor. La examenul de astazi, candidatii au avut de rezolvat varianta 1 de subiecte.

Potrivit metodologiei de desfasurare a concursului, membrii comisiilor de concurs evalua testul-grila in aceeasi zi cu examenul, dupa expirarea duratei maxime de rezolvare, in prezenta candidatilor si a 2 martori alesi succesiv dintre candidati. Rezultatele probei scrise nu se contesta.
Descarca subiectele de la testul-grila de la proba scrisa si sablonul de raspunsuri corecte la intrebari.

Peste 430 de candidaţi înscrişi la concursul de directori în Bucureşti

Un număr de 439 de candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de unități de învățământ preuniversitar din București și 173 pentru funcțiile de directori adjuncți.

Miercuri s-a dat PROBA SCRISĂ din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director în şcoli

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar a avut loc, miercuri, începând cu ora 10.00. Proba a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive şi a competențelor manageriale ale candidaților și constă în rezolvarea, în maximum 120 de minute, a unui test-grilă cu itemi elaborați de Ministerul Educației. Detalii, aici.