Ce te face să râzi cel mai tare, în funcţie de zodie

Toată lumea știe că râsul este bun pentru suflet. Dar ceea ce amuză pe cineva poate fi complet neamuzant pentru altcineva.  

13 aug. 2018, 08:05
Ce te face să râzi cel mai tare, în funcţie de zodie

1. Berbec: comedie fizică și nihilism total

Berbecul este o creatură vizuală, care se amuză la glumele fizce și la comedia nihilistă. Nu este atât de impresionat de poveștile lungi și ar prefera să vadă tunuri umane în comedii.

2. Taur: glume glasice și comedie atemporală

Taurii se întorc adesea la clasici când vine vorba de comedie. Aceștia apreciază umorul blând, dar inteligent, cu înțelesuri ascunse. De asemenea, apreciază un scenariu bun și tind să fie impresionați de comedia britanică bine scrisă.

3. Gemeni: anecdote inteligente și povești amuzante

Nimic nu amuză un nativ în Gemeni mai mult decât o poveste amuzantă. Îi place ca umorul să fie servit în mai multe straturi și să vină cu surprize neașteptate. Îi plac comediile în care descoperă noi glume de fiecare dată când le revede.

4. Rac: umor ciudat

Nativul în Rac este foarte sensibil și îl distrează parodiile despre condiția umană. Se amuză atunci când poate descoperi partea amuzantă a situațiilor aparent obișnuite. Îi place umorul ciudat, adică acela la care nu ar vrea să se uite, dar nu poate privi în altă parte.

5. Leu: umor scandalos și stand-up comedy

Leii sunt de obicei la curent cu cele mai recente comedii. Sunt fani ai ridicolului și ai umorului scandalos. Cu cât este mai absurd, cu atât este mai bine. Acești nativi caută mereu spectacole de stand-up care să depășească limitele. Și improvizațiile le plac.

6. Fecioară: umor sarcastic

Fecioarele au adesea un simț al umorului foarte sarcastic.
Acestea descoperă umorul și în cele mai întunecate locuri și se amuză de comediile care abordează tabuuri.

Citeşte mai multe pe eva.ro