Ce ţi se poate se întâmpla dacă renunţi la machiaj

De mâine ai de gând să nu-ți mai conturezi ochii și să nu mai folosești produse de machiaj? Ar fi bine să nu faci trecerea brusc, pentru că nu doar aspectul fizic va avea de suferit, ci și psihicul. Treptat, vei învăța să-ți redescoperi frumusețea naturală.

RomaniaTV.net
21 oct. 2016, 11:51
Ce ţi se poate se întâmpla dacă renunţi la machiaj

Te poți dezvăța de acest obicei, mai ales în weekenduri, când nu te grăbește nimeni să te pregătești pentru o ieșire în oraș. Sunt zile când nu te mai machiezi și îți este bine, dar dacă vrei să renunți la produsele cosmetice sau să le folosești cât mai puțin, iată ce trebuie să știi despre ce ți se poate întâmpla.

„Oare arăt obosită?”

La început îți vei face tot felul de probleme: Oare arăt obosită? Nu mai sunt așa de atrăgătoare fără machiaj? Prietenii și colegii vor șușoti pe la spate că nu m-am îngrijit? Știi, sunt șanse să nu observe nimeni că nu te-ai mai machiat. Chiar dacă te simți un pic nesigură la început, acest sentiment va dispărea pe parcurs. Mai mult, te vei bucura că ai încă o jumătate de oră de petrecut dimineața.

Citeşte şi  Trucuri de machiaj ca să arăţi mai tânără cu câţiva ani

S-ar putea să nu mai fi stresată

Hai să fim serioase! Să menții o rutină zilnică de îngrijire și înfrumusețare poate fi o adevărată corvoadă, când deja ai întârziat la serviciu și ai proiecte urgente de făcut. Exact când ți-e lumea mai dragă și te pregătești să ieși din casă, observi o linie de la fond de ten pe gulerul bluzei? Ai aplicat pe buze un superb ruj roșu și ți-e teamă că se va întinde pe dinți? Problemele acestea vor dispărea.

Pielea ta vă arăta mai bine

Dacă nu folosești produse cosmetice, cum sunt cremele colorante, batoanele corectoare și alte creioane pentru contur, pielea ta va fi mai curată și mai ferită de afecțiunile pielii. Dermatite, acnee, acestea vor rămâne doar amintiri urâte. În plus, porii tăi nu vor mai fi încărcați cu impurități, deci vei sta departe și de punctele negre.

Așa poți preveni ridurile

Dacă începi să nu te mai machiezi îți faci o mare favoare. Pielea ta va rămâne tânără pentru mai mult timp. Și gestul de a aplica fondul de ten cu degetele, folosind mișcări circulare, poate să fie dăunător pentru piele. Îi afectează fermitatea și îl predispune la apariția liniilor fine, care se pot transforma ușor în riduri permanente.

Învinge ridurile cu această cremă uimitoare