Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la vizita preşedintelui în Emiratele Arabe Unite. Şeicii au rămas uimiţi FOTO

Klaus Iohannis desfășoară o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la inițiativa președintelui Emiratelor Arabe Unite, şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Şeful statului român este însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis.

18 mart. 2023, 17:40

Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la vizita preşedintelui în Emiratele Arabe Unite. Klaus Iohannis şi soția sa au vizitat, sâmbătă, Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi, două simboluri ale culturii și istoriei naționale. De asemenea, președintele României a semnat și în cărțile de onoare deschise la cele două obiective.

Carmen Iohannis a optat pentru această vizită o rochie albastră, alături de o eșarfă de aceeași nuanță şi și-a ținut părul desfăcut. Prima Doamnă a optat în același timp și pentru o pereche de ochelari de soare, după cum se poate observa din fotografiile publicate de Administrația Prezidențială, în care mai apar și alte femei, unele dintre ele fiind acoperite total, din cap până în picioare.

Citeşte şi: Klaus Iohannis recidivează! A închiriat din nou un avion de la compania luxemburgheză Global Jet. Cât de luxos este FOTO

Vizita oficială a lui Klaus Ioannis în Emiratele Arabe Unite este prima de acest nivel din ultimii 20 de ani. Șeful statului român urmează să poarte o serie de consultări oficiale cu omologul său arab, președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Citeşte şi: Carmen Iohannis a întors toate privirile în Singapore. Ce ţinute provocatoare a îmbrăcat Prima Doamnă

„Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, în domenii de importanță majoră pentru cele două state, respectiv economic, comercial, energie, IT&C, securitate cibernetică, agricultură și securitate alimentară, educație, mediu, situații de urgență etc. Cooperarea pe linia combaterii schimbărilor climatice va fi un subiect aparte pe agenda discuțiilor, având în vedere prioritățile Președintelui României în acest domeniu și rolul Emiratelor Arabe Unite de gazdă a viitoarei Conferințe a Părților pe tema schimbărilor climatice (COP28)”, a transmis Administrația Predențială.