Ce tragedie! A murit la numai 28 de ani de cancer de col uterin, după ce a ignorat nişte semne evidente

O femeie în vârstă de 28 de ani a lăsat în urmă trei copii după ce a ignorat niște simptome. Amanda Booth avea numai 28 de ani atunci când a plecat dintre noi din cauza unei afecțiuni nediagnosticate la timp. Pentru că i-a fost frică să facă niște analize și a ignorat simptomele bolii, aceasta și-a pierdut viața.

15 dec. 2018, 07:34
Ce tragedie! A murit la numai 28 de ani de cancer de col uterin, după ce a ignorat nişte semne evidente

Familia femeii atrage atenția tuturor femeilor să se îngrijească mai mult de sănătatea lor, mai ales dacă au cazuri în familie. În momentul în care Amanda a ajuns la spital, era prea târziu pentru ea pentru a se vindeca.

Medicii i-au spus că are cancer de col uterin și că nu se mai poate face nimic pentru ea. A ajuns la spital cu hemoragie. În ciuda chimioterapiei la care a fost supusă, cancerul s-a răspândit în corp și nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Durere în timpul actului intim – orice durere sau disconfort trebuie să fie tratat cu maximă seriozitate.  

Sângerări în afara menstruației. Orice sângerare care apare în alte zile decât atunci când trebuie să aibă loc menstruația este un semnal serios că ceva nu este în regulă. Femeile care au sterilet mai pot experimenta aceste sângerări, însă o vizită la medic este recomandată.