Ce transmite un bărbat prin felul în care sărută

Sărutul este unul dintre cele mai comune gestul de apropiere şi de manifestare a iubirii şi poate făcut într-o mie şi una de moduri.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 08:52
Ce transmite un bărbat prin felul în care sărută

Insa dintr-o mie si una de moduri, multe persoane saruta, de regula, intr-un singur fel, in majoritatea parte a timpului. Chiar daca mai oscileaza intre un pupic si un sarut, exista un tip de sarut preferat de fiecare om in parte. Barbatii sunt cei care, de regula, „dicteaza” ce fel de sarut se adopta in cuplu. Nimeni nu contesta aportul femeii in actiune, insa ele au tendinta de a se plia pe preferintele partenerului in materie de sarut. Iar aceste preferinte pot spune multe despre barbatul in cauza, daca le descifrezi!

1. Pupic

Trebuie facuta o diferentiere intre pupicul oferit de un barbat casatorit de 5 ani sotiei sale, care se grabeste sa plece la munca, si pupicul de la inceputul relatiei. In primul caz, este adesea vorba de presiunea timpul, de graba, iar in unele cazuri de rutina chiar. In cazul in care intalnirile dintre doi potentiali parteneri sunt la inceput si el saruta pe buze, scurt, relativ rapid, fara folosirea limbii tanara care este cu el, mesajul transmis este unul cat se poate de simplu: „Vreau sa te sarut si sper ca in scurt timp vom face chiar mai multe. Dar deocamdata este suficient. Hai ca-ti mai dau un pupic! Poate te prinzi si lasi loc la mai mult”.

2. Pupicul indelungat

Aceeasi procedura ca mai sus, dar mai lunga, buzele ramanand impreunate mai multe secunde. Este un gest de afectiune foarte senzual care arata, totusi, un anumit grad de retinere. „Ahh, ce-as vrea sa urmeze dupa-asta!” este de regula gandul barbatului care pupa indelung o femeie care-i suscita interesul, scotand la final chiar un „hmmmmm” de placere.

3. Sarutul frantuzesc standard

Este vorba de cel care implica, evident, interactiunea mai activa a buzelor si alimbilor partenerului. Este tipul de sarut care-ti activeaza hormonii si transmite „Ah, ce vreau sa te bag in pat!”

4. Sarutul frantuzesc tango

Acest tip de sarut este aproape un balet la limbilor, avand loc atunci cand varfurile limbilor se imping una intr-alta si se rasucesc una in jurul celeilalte (evident, atat cat este permis anatomic). Sarutul transmite clar dorinta sexuala. Cel care initiaza sarutul trebuie, insa, sa fie sigur ca si celalalt partener este deschis la asa ceva, caci – in caz contrar – o placere se poate transforma intr-o neplacere.

Citeste continuarea pe lyla.ro.