Ce ulei nu ar trebui să-ţi lipsească iarna din casă

Unul dintre cele mai bune uleiuri pentru gătit este uleiul de cocos. Compoziția acestuia rămâne neschimbată chiar și la temperaturi ridicate.

16 nov. 2017, 06:24
Ce ulei nu ar trebui să-ţi lipsească iarna din casă

Datorită programului destul de aglomerat de care avem cu toții parte, produsele de tipul 2 în 1 sunt la mare căutare și nu este de mirare că natura dispune inclusiv de asftel de produse.

Dar ce ai zice dacă un singur produs l-ai putea folosi la absolut orice activitate a te de la curățat pantofii până la prepararea felurilor de mâncare preferate?

Ne referim la uleiul de cocos și la multitudinea de beneficii aduse de consumul lui, sănătății tale.
Menține senzația de sațietate

Înainte de a te așeza la masă ia o linguriță de ulei de cocos, datorită conținutului de ketone va reduce semnificativ apetitul și va contribui la o digestie corespunzătoare. În plus este o grăsime destul de hrănitoare pentru glandele suprarenale, tiroidă și ajută inclusiv la reglarea hormonilor din organism.

Inclusiv la gătit te poate ajuta sau mai poți de asemenea să îl adaugi în smoothie-uri, salate sau când pregătești legumele la abur. În cazul legumelor preparate la abur, alege să le înmoi bine în ulei de cocos și sare de mare și astfel vitaminele solubile în grăsime se vor asimila mult mai ușor.

Specialiștii afirmă despre acest produs că este o opțiune benefică și pentru a preveni apariția anumitor maladii printre care și Alzheimer. dacă te simți obosit mai mereu și nu ai energie apelează cu toată încrederea la uleiul de cocos.

În plus, acțiunea sa antivirală este printre principalii factori care ajută la o vindecare mai rapidă și frumoasă a rănilor cât și la protejarea sistemului imunitar de viroze în sezonul rece.

Află mai multe despre acest ulei pe clicksanatate.ro.