Ce zodii au noroc în dragoste în 2018

Nebănuite sunt căile inimii, iar noul an aduce surprize plăcute pentru unii și mai puțin noroc pentru alții. Când vine vorba de iubire, zodiile nu se pot împotrivi destinului. În 2018 astrele aprind călcâiele, răscolesc pasiuni mai vechi sau aduc despărțiri dureroase.

19 feb. 2018, 09:38
Ce zodii au noroc în dragoste în 2018

BERBEC 21.03 – 19.04

În cautarea independenței

Pe toate planurile, inclusiv în dragoste, se anunță un an al schimbărilor și al redescoperirii de sine. Unii vor spune adio unei relații sau unei căsnicii de lungă durată și vor cunoaște persoane noi, de care se vor apropia treptat. Cei singuri vor renunța la prejudecăți și vor fi deschiși să înceapă o nouă etapă din viața lor.
TAUR 20.04 – 20.05

Iubire la orizont!

Se numără printre cele mai norocoase zodii în dragoste anul acesta: cei născuți sub acest semn astral au pașii îndreptați către altar. Persoanele aflate într-o relație sunt pe cale să își pună pirostriile, iar cei singuri au toate șansele să își găsească marea dragoste.
GEMENI 21.05 – 20.06

Frustrări și neînțelegeri

Nu este cel mai romantic an pentru nativii Gemeni, care pot acumula frustrări în relațiile amoroase. Trebuie să aibă grijă cum rezolvă neînțelegerile, dacă vor să evite o ruptură definitivă. Cei singuri se mai gândesc încă la o fostă iubire.

Află dacă te numeri printre zodiile cu noroc în dragoste anul acesta pe clickpentrufemei.ro.