Adriana Iliescu şi-a dat rudele în judecată. Vezi care este motivul

Adriana Iliescu, femeia care a devenit mamă la vârsta de 67 de ani, şi-a dat rudele în judecată după ce acestea au vândut şi partea ei din casa părintească. Femeia vrea să-i păstreze intactă moştenirea pe care i-o va lăsa fiicei sale, Eliza, în vârstă de 10 ani.

09 sept. 2015, 10:47

Din 2003 şi până în prezent Adriana Iliescu a făcut numeroase drumuri la tribunal. Femeia se judecă cu verişoarele ei din cauză că acestea au vândut şi partea ei din casa lăsată de bunici. „Eu sper ca se vor termina si voi castiga, problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi si eu sa nu mai fac alte demersuri”, a declarat Adriana pentru qbebe.ro.

Citeşte şi Adriana Iliescu, gest cutremurător: „Mi-am cumpărat deja sicriul”

Acesta nu este singurul proces avut. De cinci ani, femeia se judecă cu un vecin al părinţilor care şi-a ridicat o vilă mult prea aproape de casa părintească iar aceasta riscă să se prăbuşească.

Citeşte şi Imagini nemaivazute cu Adriana Iliescu şi fiica sa. Cum o învaţă pe Eliza să dea piept cu viaţa FOTO

Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată, femeia se simte încă în putere şi luptă pentru moştenirea pe care o va lăsa micuţei Eliza.

„Nu pot sa cred ca un copil poate fi batut de Dumnezeu. Suntem foarte credincioase, asa cum am crescut-o, ea este iubitoare de Dumnezeu. Nu cred ca Dumnezeu a avut un plan intristator pentru noi, cred ca vrea ca ea sa-si traiasca viata, sa aiba o viata fericita, frumoasa si cred ca si pe mine ma va tine Dumnezeu in viata atat timp cat este nevoie”, spune Adriana Iliescu.

 

Adriana Iliescu a intrat în „Cartea Recordurilor” dar nimeni nu ştie ce ULTIMĂ DORINŢĂ are