Cea mai bizară CREATURĂ MARINĂ descoperită vreodată. Cercetătorii sunt ŞOCAŢI şi nu ştiu ce este FOTO

Un pescar din Malaezia a reuşit să prindă una dintre cele mai hidoase creaturi marine descoperite până în prezent. Inedit este faptul că cercetătorii nu ştiu despre ce specie este vorba şi încercă să găsească răspunsul.

07 nov. 2013, 18:55

O cretură bizară lungă de 30 de centimetri a fost descoperită în Marea Chinei de un pescar malaezian. Bărbatul a fost şocat atunci când a adus peştele în barcă. Mai mult, atunci când l-a prezentat unui centru marin, cercetătorii de acolo nu au ştiut să îi spună ce specie este, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O BÂZDÂGANIE hidoasă a fost prinsă în apele râului Volga. Oamenii se tem să mai înoate VIDEO

Captura a şocat pescarii din zonă, aceasta având colţi ascuţiţi şi solzi oarte groşi. Mai mult, nu seamănă cu niciun peşte cunoscut din zona Borneo. Până se va descoperi ce este, existând posibilitatea ca animalul să aparţină unei specii necunoscute, el a fost numit Peştele Armură. 

Este prima oară în viaţă când am văzut acest tip de peşte. L-am adus acasă şi l-am arătat nevestei mele„, a declarat Sapar Mansor, pescarul de 43 de ani.

Citeşte şi Un PEŞTE URIAŞ, extrem de rar, care a inspirat POVEŞTILE cu MONŞTRI marini, capturat de o femeie FOTO

Femeia a decis să usuce peştele astfel încât să îl păstreze pentru o lungă perioadă de timp, considerând că acesta este un „dar de la Dumnezeu„.