Cea mai bizară nuntă. Un tânăr japonez s-a căsătorit cu o cântăreaţă virtuală VIDEO

Un japonez redefineşte familia netradiţională! În vârstă de 35 de ani, bărbatul s-a căsătorit cu o cântăreaţă virtuală. La eveniment au asistat prietenii mirelui, iar mireasa a fost prezentă sub forma unei păpuşi. Ca totul să pară cât mai legal, la nuntă a fost invitat şi un membru al parlamentului nipon, care a oficiat căsătoria.

09 nov. 2018, 06:59
Cea mai bizară nuntă. Un tânăr japonez s-a căsătorit cu o cântăreaţă virtuală VIDEO

Înzestrată cu un talent vocal care nu poate fi egalat de vreo fiinţă umană, Hatsune Miku a cunoscut celebritatea cu aproape 10 ani în urmă, scrie a1.ro. Întâi, doar în Japonia. A devenit celebră la nivel mondial, a apărut în deschiderea unui concert susţinut în Atlanta de Lady Gaga. Iar patru ani mai târziu, oricât ar părea de bizar, tânăra a cunoscut şi dragostea. Şi, de câteva zile, este soţia unui japonez de 35 de ani.

Citeşte şi Cea mai aşteptată nuntă din showbiz. Smiley a făcut anunţul: lovitură teribilă pentru Gina Pistol

Pentru ca totul să pară cât mai normal, mirele a organizat o petrecere la care a invitat 39 de oameni. A existat o masă festivă, iar tânăra a fost reprezentată de o păpuşă.

În adolescenţă, mirele a suferit mult din dragoste, iar muzica actualei soţii l-a scos, nu o dată, din depresie.

Este neclar cum a reuşit artista să răspundă cererii lui în căsătorie sau dacă a existat o astfel de cerere. Cert este că verighetele au fost cumpărate în doi de japonezul îndrăgostit şi păpuşa lui alături de care formează, acum, o familie cu acte în regulă.

Nu este prima căsătorie bizară oficiată în Japonia. În 2009, un alt tânăr nipon s-a căsătorit cu personajul unui joc video. Iar anul trecut, a existat o ceremonie colectivă la care mirii au purtat ochelari de realitate virtuală.

Vezi VIDEO AICI.