Cea mai BIZARĂ POFTĂ de GRAVIDĂ. Vezi ce obişnuia o femeie să mănânce când era însărcinată FOTO

Este cunoscut faptul că femeiele gravide au cele mai bizare pofte. Cu toate acestea, o femeie din Marea Britanie a reuşit să şocheze, după ce a recunoscut că obişnuia să consume bureţi de vase cu nisip.

19 aug. 2013, 07:12

Kelly-Marie Pearce este o femeie normală de 28 de ani din Marea Britanie. Cu toate acestea, în perioada sarcinii, ea a uimit lumea din jur cu poftele sale bizare, potrivit The Sun.

Citeşte şi O femeie GRAVIDĂ a vrut să îşi facă cumpărăturile, dar a plecat din magazin cu ceva NEAŞTEPATAT FOTO

Cu toate că pare bizar, în timpul celor două sarcini pe care le-a avut, ea obişnuia să consume bureţi de vase pe care punea un pumn întreg de nisip. Chiar şi aşa, atât Lucian, un băieţel de patru ani, cât şi Lola, un bebeluş de doar şapte luni, s-au născut sănătoşi şi nu au fost lezaţi de dieta foarte ciudată şi nesănătoasă. Inedit este faptul că pofta îi venea în momentul în care soacra sa schimba nisipul din colivia papagalului.

Citeşte şi Gest REVOLTĂTOR, măsuri RIDICOLE. Ce a păţit medicul care a lăsat o mamă să nască la uşa cabinetului

Aveam un gust ciudat în gură. Tânjeam după ceva, dar nu ştiam ce. Când am văzut nisipul din cuşcă mi-am dat seama. Apoi am găsit bureţii de vase mai satisfăcători. Obişnuiam să îi înmoi în nisip sau făceam sandviciuri din ei cu umplutură de nisip. Uneori, mâncam un pachet întreg de bureţi pe zi. Ajunsesem într-un stadiu ciudat în care nu puteam să plec nicăieri daca nu aveam nisip şi bureţi în buzunar„, povestit femeia.