Cea mai dureroasă despărţire din timpul infernului din Londra! Doi logodnici şi-au sunat părinţii pentru a-şi lua ADIO

Gloria Trevisan şi Marco Gottardi, doi tineri din Italia, şi-au sunat părinţii în timp ce flăcări urişe mistuiau Grenfell Tower din Londra. Cei doi logodnici care urmau să facă nunta au avut o convorbire emoţionantă cu cei care le-au dat viaţă şi i-au crescut. Potrivit jurnaliştulor de la Daily Mail, Gloria Trevisan şi Marco Gottardi şi-au luat rămas bun de la părinţi şi le-au mulţumit pentru ce au făcut pentru ei.

RomaniaTV.net
17 iun. 2017, 12:36
Cea mai dureroasă despărţire din timpul infernului din Londra! Doi logodnici şi-au sunat părinţii pentru a-şi lua ADIO

Blocaţi la etajul 23 în blocul turn în care s-a dezlănţuit iadul şi convinşi că nu vor supravieţui, Gloria Trevisan şi Marco Gottardi au pus mâna pe telefon şi şi-au sunat părinţii în Italia ca să-şi ia adio de la ei.

Tatăl tinerei, Giannino, a povestit jurnaliştilor de la ziarul Il Mattino di Padova că: „În timpul primului apel, Marco ne-a spus să nu ne îngrijorăm, că totul e sub control şi că, practic, nu trebuie să ne facem griji”, conform Daily Mail.

Când şi-au dat seama că nu au nicio şansă să scape cu viaţă, cei doi tineri şi-au luat rămas bun de la părinţii lor. Avocatul celor două familii a spus că sunt extraordinar de emoţionante conversaţiile purtate pentru ultima dată cu copiii lor.

În vâstă de 27 de ani, Gloria Trevisan posta constant poze atât din apartamentul de la etajul 23 din Grenfell Tower, cât şi de la fereastră. Printre acestea se numără un curcubeu pe care l-a surprins pe cerul Londrei pe 6 iunie.

Citeşte şi ULTIMELE CUVINTE ale fetei de 27 de ani ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower

Logodnicul Gloriei, care avea tot 27 de ani, şi-a sunat prima dată părinţii la ora locală 03:45 şi apoi puţin după 04:00.

„În al doilea apel – nu-mi pot scoate asta din minte – a spus că era fum şi că acesta creştea tot mai mult. Am stat la telefon până în ultima clipă… La 04:07 dimineaţa ne-a spus că apartamentul lor era invadat de fum şi că situaţia a devenit o urgenţă. Totul s-a întrerupt şi din acel moment, nu am mai reuşit să luăm legătura cu ei. Nu au mai răspuns la telefon”, a povestit tatăl lui Marco Gottardi.

„Au vrut să meargă jos, să coboare, dar au spus că au văzut cum flăcările vin pe scări, iar fumul era din ce în ce mai intens”, a mărturisit tatăl Gloriei Trevisan.

Părinţii tinerei au sunat de sute de ori ca să vorbească cu ea, dar fără succes. Maria Cristina Sandrin, avocatul familiei a făcut dezvăluiri dureroase despre conversaţiile purtate de Gloria Trevisan cu părinţii ei.

„Am ascultat ceea ce a vorbit Gloria cu mama ei şi nu exista speranţă că-i vor găsi în viaţă. Ea şi-a luat rămas bun. Ea a spus: «Mulţumesc, mamă pentru tot ce ai făcut pentru mine.»”, a declarat Maria Cristina Sandrin, potrivit sursei citate.

Avocatul a mai spus că familiile celor doi logodnici vor să le aducă rămăşiţele acasă, în Italia, dar e o problemă.

„Nu ştim în ce condiţie vor fi găsite trupurile lor, dacă le vor găsi cadavrele”, a mai spus Maria Cristina Sandrin, potrivit sursei citate.

Atât Gloria Trevisan, cât şi logodnicul ei, Marco Gottardi, absolviseră arhiectura şi se mutaseră în urmă cu trei luni în Londra.

Tabloidul The Sun a publicat astăzi o listă cu 65 de persoane despre care au titrat că au murit sau au fost date dispărute în incendiul din blocul turn din Londra.

Ieri, când a fost întrebat dacă numărul morţilor poate depăşi 100, comandantul Poliţiei din Londra Stuart Cundy a declarat că „aş vrea să sper că nu va fi vorba de un număr cu trei cifre”.

Citeşte şi ONU va înfiinţa un Birou al Naţiunilor Unite de luptă împotriva terorismului

Deocamdată, oficial, au fost confirmaţi 30 morţi în incendiul produs în Grenfell Tower, iar jurnaliştii de la BBC scriu că ar fi până la 76 de oameni dispăruţi. De asemenea, fin nefericire, unele cadavre nu vor putea fi identificate.

Aproape 80 de oameni sunt trataţi în şase spitale, iar 12 dintre supravieţuitorii infernului sunt în stare gravă.

Despre incendiul devastator care a izbucnit în noaptea de 13 spre 14 iunie

Un bloc de locuinţe cu 27 de etaje, situat în vestul Londrei a fost mistuit de un incendiu puternic ore în şir. Focul a pornit la aproape o oră după miezul nopţii. La Grenfell Tower au fost trimise 20 de ambulanţe la Grenfell Tower şi sute de pompieri şi poliţişti.