Cea mai fidelă zodie feminină şi cea mai loială zodie masculină. Nu înşală nici cu privirea

Este destul de dificil să rămâi fidel unei singure persoane mai ales când sunt atâtea ispite în jurul nostru. Totuși, este vorba de principii și de sentimente. Un bărbat care iubește și este fericit alături de o femeie nu va pica în ispită niciodată.

19 oct. 2017, 09:13
Cea mai fidelă zodie feminină şi cea mai loială zodie masculină. Nu înşală nici cu privirea

Există mai multe timpuri de bărbați și, firește, că nici femeile nu sunt toate la fel, scrie estisuperba.ro. Există bărbați care pur și simplu nu se pot abține și fac ochi dulci fiecărei femei pe care o văd pe stradă, dar există și bărbați care nici nu întorc privirea după altă femeie.

Citeşte şi 3 zodii de femei cu un destin frumos. Nu le lipseşte nimic, Dumnezeu le-a dat totul. Te numeri şi tu printre ele?

Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care este cea mai fidelă zodie masculină. Este vorba despre bărbatul care înțelege femeile perfect, care face orice pentru iubire.

Nu suportă minciuna și nu va spune niciodată că știe că îl păcălești, dar va pune cap la cap toate minciunile cu care l-ai rănit și-ți va spune în momentul în care nu mai suportă.

Dacă te-ai fi gândit că este genul aventurier și petrecăreț, te-ai înșelat amarnic. Îi place chiar foarte mult să petreacă mult timp cu partenera și transformă fiecare minut petrecut împreună în ceva cu totul special.

Când vine vorba de dragoste, acest nativ oferă mereu mai mult decât i se oferă lui, însă nu-l deranjează dacă partenera lui este fericită. Nu îi place neapărat luxul și pentru el este suficient să petreacă timp cu persoana iubită, nu contează locația.

Poate că și-ai dat seama sau poate că nu, însă îți voi spune acum că mai sus am descris nativul născut cub semnul zodiacal al racului. Bărbatul rac iubește necondiționat și poate suferi enorm când cei dragi lui îl rănesc.

Când vine vorba de femei loiale, există o singură zodie care va rămâne fidelă unui singur bărbat indiferent de situație. Este geloasă și nu poate accepta ca cineva să o trateze cu superficialitate.

Această femeie are un caracter care nu este foarte ușor de suportat sau de înțeles, însă în momentul în care întâlnește persoana potrivită îi va fi fidelă și îi va oferi toată atenția și iubirea din lume.

În ceea ce privește relațiile intime, este expertă. Îi va satisface partenerului cele mai ascunse dorințe și fantezii pentru că nu are inhibiții. Va avea grijă ca iubitul ei să nu fie nici o secundă nefericit alături de ea.

Această femeie consideră că în dragoste și război totul este permis și de aceea își va apăra dragostea cu toate armele pe care le deține. Toți bărbații își doresc o astfel de femeie și cei care o au sunt cei mai norocoși pentru că este soția perfectă, dar și o mamă extraordinară.

Citeşte şi Horoscop: Aceste zodii adoră să înşele

Este vorba despre femeia săgetător. În relațiile de prietenie este foarte solidară și-și ajută prietenii la orice oră din zi și din noapte. Atunci când este criticată de ei, nu se supără, ci încearcă să le ia ca pe niște critici constructive.

Dacă ai în viața ta un bărbat născut în zodia rac sau o femeie din zodia săgetătorului, merită să-i păstrezi în viața ta pentru că relațiile cu acești nativi sunt pentru toată viața.