Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun, de anul acesta, inspirată de ursul Yogi VIDEO

Reclamele de Crăciun ale magazinului britanic John Lewis sunt întotdeauna cele mai bune, iar an de an reuşesc să ne impresioneze prin poveştile lor deosebite. Dacă anul trecut, personajele principale ale reclamei au fost doi oameni de zăpadă, anul aceste sunt un urs şi un iepure, iar povestea este inspirată de ursul Yogi.

RomaniaTV.net
23 nov. 2013, 13:09
Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun, de anul acesta, inspirată de ursul Yogi VIDEO

Povestea reclamei pare inspirată din desenele animate cu ursul Yogi, mai precis din Yogi’s First Christmas. „Reclama pentru John Lewis este adorabilă. Şi se datorează animaţiei Yogi’s First Christmas„, spune criticul de filme britanic Scott Jordan Harris.

Reclama a costat 7 milioane de lire sterline, însă într-o singură săptămână de la difuzare a strâns câştiguri de peste 101 milioane de lire sterline, cu mult mai repede decât se aşteptau producătorii. Reclama peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube în doar două săptămâni.

Povestea este cea a unui urs care întotdeauna pierde Crăciunul pentru că hibernează – până când prietenul lui cel mai bun, iepurele, îi cumpără un ceas cu alarmă John Lewis. El se trezeşte la timp pentru Crăciun, ieşe din peştera sa şi îi găseşte pe toţii prietenii săi lângă bradul de Crăciun.

În animaţia Yogi’s First Christmas ursul Yogi şi prietenul lui Booboo se duc la culcare pe timpul iernii şi îi pun alarma magică pentru primăvară. Dar ei sunt treziţi de Crăciun de prietenii lor care vor să fie ajutaţi de Yogi să salveze sărbătoarea.

Fanii ursului îşi pot crea felicitări de Crăciun cu frumoasa poveste, aici.