Cea mai geloasă femeie din lume: Cum îşi verifică o femeie iubitul ÎN FIECARE ZI FOTO

O britanică de 42 de ani, care i-a interzis iubitului să se mai uite la televizor de peste doi ani pentru a nu vedea alte femei, este probabil cea mai geloasa femeie din lume. Femeia îi verifică telefonul, e-mailul şi îl controlează frecvent cu detectorul de minciuni.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 09:47
Cea mai geloasă femeie din lume: Cum îşi verifică o femeie iubitul ÎN FIECARE ZI FOTO

Britanica de 42 de ani, Debbi Wood, poate fi considerată cea mai geloasă femeie din lume pentru că îl controlează pe iubitul ei cu detectorul de minciuni de fiecare dată când revine din oraş, potrivit DailyMail.

VEZI ŞI Gestul uluitor al unei americance. Ce poate face o femeie din gelozie

În plus, Debbi îi verifică telefonul, e-mailul şi chiar tranzacţiile bancare. Cei doi spun însă că se iubesc deşi măsurile extreme pe care femeia le-a luat ar fi considerate de mulţi ca fiind inacceptabile.

Femeia declară că problema nu e că iubitul său de 30 de ani arată „superb”. De fapt, ar fi vorba de „încrederea pe care o poate avea în el”.

Medicii au descoperit că Debbi Wood suferă, însă, de Sindromul Othello, o tulburare psihiatrică ce îi face pe oameni să creadă partenerii lor au fost infideli – chiar și fără dovezi.

VEZI ŞI Gelozia i-a luat minţile. O tânără a vandalizat un local pentru că iubitul surorii sale o respinge