Cea mai mare aberaţie sexuală. Un scoţian beat i-a şocat pe pasagerii unui tren, cu maniile sale

Andrew Davidson, un tânăr scoţian în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii, după ce s-a dat în spectacol într-un tren care circula pe ruta Dundee - Perth.

07 ian. 2014, 19:01

Băutura în exces are efecte dintre cele mai neaşteptate asupra consumatorilor, după cum au putut constata şi pasagerii unui tren Scoţia. La un moment dat atenţia le-a fost atrasă de un tânăr în jur de 25 de ani, Andrew Davidson, care îşi clama în gura mare dragostea pentru un cărucior de bord, cu sucuri şi produse fast-food.

„Vreau să te sărut, vreau să fac sex cu tine!” striga Davidson apropiindu-se de cărucior şi chiar încercând să sărute una dintre barele de metal ale căruciorului.

Îngrozită, cea care avea grijă de cărucior a luat-o la fugă, iar Davidson, sub privirile îngrozite ale celorlalţi pasageri, inclusiv copii, a început să se frece de el. A fost alertată Poliţia Transporturi, care a aşteptat să sosească trenul în gara Perth, însă Davidson îşi încheiase numărul, el fiind găsit culcat, cu faţa în jos, lângă uşa vagonului. După ce s-a trezit el a declarat că nu-şi aminteşte nimic despre incidentele în care a fost implicat.

În apărarea lui, avocatul a declarat este un incident care nu i s-a mai întâmplat cleintului său înainte şi e puţin probabil să i se mai întâmple vreodată. Bărbatul a fost condamnat la 100 de ore de muncă, în folosul comunităţii.