Cea mai mare greşeală a lui Cheloo la X Factor

Supărare, tristeţe, nedumerire. O mare parte a concurenţilor de la X Factor au fost eliminaţi duminică, în cadrul taberelor de pregătire. 

RomaniaTV.net
28 oct. 2012, 20:18
Cea mai mare greşeală a lui Cheloo la X Factor

Ediţia de duminică X Factor, difuzată de Antena 1, a fost dominată de supărări. Juriul a fost nevoit să elimine o mare parte dintre concurenţi, pentru a rămâne cu cei mai buni. 

Cei care au plecat acasă nu au fost mulţumiţi de decizie. Unii au dat vina pe limba rusă, pe care au învăţat-o la şcoală, şi astfel nu au putut să cânte bine în engleză, alţii pe soartă, cei mai mulţi pe juriul.

Un participant i-a întrebat pe membrii juriului care sunt criteriile de eliminare şi ce promovează, de fapt, showul din care fac parte. Cheloo l-a apreciat pentru atitudine. 

A existat şi o concurentă nemulţumită că a rămas în concurs. Deşi a trecut la etapa următoare, aceasta a declarat: „Am lucruri mult mai importante în viaţă, acum, decât show-ul ăsta”.

„Eu am înţeles. Dacă aş fi fost în juriu şi aş fi văzut reprezentaţia, nici eu nu m-aş fi trecut mai departe”, a spus un participant. 

Un concurent a încercat să adapteze o parte dintr-o piesă pop pe ritmuri de hip hop. A scris o serie de versuri pe care le-a memorat, dar pe scenă s-a încurcat. Juriul l-a rugat să mai încerce o dată, emoţiile, însă, nu l-au ajutat. 

„Cred că eşti cea mai mare greşeală a mea de la audiţii”, i-a spus Cheloo. „Am boală pe mine. Eram foarte obosit, crede-mă”, a adăugat acesta, referindu-se la faptul că i-a spus Da în etapa precedentă. 

„Nu am fost convins de prezenţa ta aici, de atitudine. În consecinţă, concursul se încheie pentru tine aici”, a dat verdictul rapperul.