Cea mai MICĂ DANSATOARE la BARĂ din lume câştigă zeci de mii de euro, dar nu are niciun metru VIDEO

Cassee Canata, o tânără de 24 de ani din America câştigă 90.000 de euro pe an, dansând la bară, cu toate că are doar 70 de centimetri înălţimea. Tânăra suferă de piticism, dar acest lucru nu o împiedică să ducă o viaţă normală.

20 oct. 2013, 09:32

Cu toate că are doar 70 de centimetri şi cântăreşte 20 de kilograme, Cassee Canata, o tânără de 24 de ani din Minnesota câştigă mii de euro în fiecare lună dansând lasciv la bară şi renunţând la haine, spre plăcere bărbaţilor care aruncă cu bani doar ca să o vadă pe scenă, potrivit The Sun

Citeşte şi Confesiunile unei dansatoare SEXY. Vezi ce se ascunde în spatele unei BARE de STRIPTEASE FOTO

Femeia s-a apuca de dans în urmă cu şase ani, atunci când a devenit majoră după ce o prietenă a îndemnat-o să recurgă la această meserie. Inedit este faptul că ea suferă de o formă rară de piticism, care îi oferă o flexibilitate sporită. Mai mult, iubitul dasatoarei este un tânăr normal, pe nume Stephen, în vârstă de 23 de ani, care are o înălţime de 180 de centimetri.

Citeşte şi A cucerit America. O româncă este cea mai cunoscută dansatoare din buric de la Hollywood VIDEO

Menţinem lucrurile fierbinţi în dormitor dar m-am născut să fiu cea mai mică dansatoare la bară din lume. Anumiţi oameni cred că sunt ciudată, dar este viaţa mea şi o iubesc„, a declarat ea.