Cea mai prizată glumă a weekend-ului: Marlboro cu marijuana

Mulţi internauţi au fost în culmea fericirii când o ştire care anunţă că producătorul de ţigarete Philip Morris va produce ţigări Marlboro cu marijuana.

26 ian. 2014, 08:49
Cea mai prizată glumă a weekend-ului: Marlboro cu marijuana

Ţigările Marlboro cu marijuana au fost prezentate pe un site care se numeşte Abril Uno, ceea ce înseamnă 1 Aprilie în spaniolă.

Citeşte şi O REPORTERIŢĂ s-a DROGAT din greşeală cu MARIJUANA în timpul unui REPORTAJ: Imaginile sunt copioase VIDEO

Ştirea suna în felul următor:

„Philip Morris, cel mai mare producător de ţigarete, a anunţat că se vor alătura mişcării de legalizare a consumului de marijuana şi vor începe producţia de şigări cu marijuana. Sub marca de Marlboro M ţigările vor fi comercializate în Colorado şi Washington atunci când se va finaliza legea de liberalizare”.

Ştirea părea adevărată în condiţiile în care era citat şi vicepreşedintele de Marketing al companiei, însă precizarea că Philip Morris a început să contacteze deja traficanţi de droguri din Mexic şi Paraguay pentru a stabili o linie de distribuţie.

Aparent, o mulţime de cititori ai publicaţiei satirice au crezut informaţia că vor apărea ţigările Marlboro cu marijuana în condiţiile în care ştirea a fost distribuită de aproape 1 milion de utilizatori de Facebook.

Citeşte şi Preparatele cu MARIJUANA, noua tendinţă în gastronomie