Cea mai scumpa bicicleta din lume: costa 400.000 de dolari si este din aur de 24 de carate

Bicicletele pentru copii reprezinta o achizitie foarte buna pentru fiecare familie. Pe langa faptul ca ii invata pe cei mici cu un stil de viata sanatos, ii tine departe de traficul ingrozitor care exista in fiecare oras mare din orice tara din Europa si nu numai.

RomaniaTV.net
17 dec. 2015, 13:32
Cea mai scumpa bicicleta din lume: costa 400.000 de dolari si este din aur de 24 de carate

Pedaland o bicicleta pentru copii, lucrurile parca se simplifica, iar organismul ramane sanatos. Copiii care se obisnuiesc de mici cu un astfel de stil sanatos de viata, devin mai tarziu adultii care prefera oricand sa mearga pe bicicleta la munca si nu cu masina sau folosind transportul in comun.
Insa, in timp ce bicicletele pentru copii au un pret relativ accesibil si se gasesc pentru toate buzunarele, nu acelasi lucru se poate spune despre bicicletele pentru cei mari.

Una dintre cele mai scumpe biciclete din lume costa cat un Ferrari si este placate cu aur de 24 de carate. Costul ei? 400.000 de dolari, ea fiind construita de o companie din Marea Britanie. Aceasta valoreaza mai mult decat majoritatea masinilor care se gasesc pe strazile Londrei, sa nu mai spunem despre Romania: “Este cea mai importanta sculptura mobile din intreaga lume. Dar, la comanda, compania noastra poate incrusta diamante in ea”, a declarat Frank Fernando, directorul companiei producatoare.

In afara de sa, totul este acoperit cu aur pe bicicleta de 400.000 de dolari, dar exista si o variant pentru cei cu adevarat pretentiosi: bicicleta placa cu aur alb si platina. Evident, pretul creste pentru cei care doresc sa achizitioneze un astfel de model.
Comania britanica ce realizeaza astfel de biciclete a devenit cunoscuta in urma cu 11 ani, cand a decis sa dea o nota personala unor obiecte uzuale, asa cum sunt si bicicletele. Chiar si bicicletele pentru copii se pot bucura de “tratamentul” special. Trebuie doar sa existe bani multi, iar cel mic poate sa pedaleze, iar lantul sa fie din aur.

Dar pana cand copilul dumneavoastra va avea banii necesari pentru a-si cumpara o astfel de bicicleta, va recomandam sa profitati de ofertele de la Noriel, acolo unde veti gasi numeroase modele interesante de biciclete pentru copii, variate si accesibile ca pret, cu personajele preferate ale celui mic pe doua roti. O viata sanatoasa se invata din familie. Mai tarziu, cine stie, poate ca tocmai el va reusi, cu banii castigati la locul de munca, sa isi achizitioneze bicicleta placata cu aur, pe care nu suntem siguri ca va dori sa o pedaleze pana la munca si sa o lase legata cu un lant antifurt.