Cea mai scumpă casă din Statele Unite este scoasă la vânzare: 250 de milioane de dolari pentru 12 dormitoare şi 21 de băi

Cea mai scumpă casă din Statele Unite, aflată la Los Angeles, este scoasă la vânzare, cu un preţ de 250 de milioane de dolari, potrivit Variety.com.

21 ian. 2017, 13:35
Cea mai scumpă casă din Statele Unite este scoasă la vânzare: 250 de milioane de dolari pentru 12 dormitoare şi 21 de băi

Reşedinţa are o suprafaţă de peste 3.530 de metri pătraţi, 12 dormitoare şi 21 de băi. Casa are, printre multe alte dotări, sală de cinema, sală de gimnastică, piste de bowling, piscină, cramă de vinuri scumpe.

Spaţiile în care viitorii proprietari îşi vor petrece după-amiezele sunt uimitoare – pereţi de sticlă fac trecere facilă din interior în exterior, oaspeţii sunt cazaţi în camere supradimensionate. Pentru petreceri sunt disponibile trei bucătării şi cinci baruri. Cele două lifturi de mare capacitate au piele de crocodil.

Pentru distraţie a fost realizat un cinematograf cu tematica seriei James Bond, cu un ecran de aproape şapte metri şi un proiector 4K preîncărcat cu 7.000 de filme. Sala de bowling are patru alei, o zonă de jocuri cu un perete plin cu dulciuri, arată News.ro.

Cele două crame de şampanie şi vinuri au temperature controlată iar pe pereţi, ca simezele unor expoziţii celebre, sau tablouri moderne. Zona de spa completează partea de relaxare iar pentru musafiri grăbiţi există un heliport pe acoperiş.

Petrecerile se pot tine şi afară, cu o terasă gigantică, spa şi piscină, bucătărie, bar. Deosebit de impresionantă este piscina de mărimea unui lac de deasupra garajului.

Există şi o galerie de automobile şi motociclete în valoare de 30 de milioane de dolari, care vin la pachet cu casa. Makowsky va plăti salariile pentru şapte angajaţi, inclusiv un bucătar, un şofer şi o maseuză pentru doi ani.

Analiştii imobiliari americani afirmă că mărimea şi preţul medii pentru o casă nouă în SUA continuă să crească. The Wall Street Journal, de curând, a calculat că suprafaţa medie a unei proprietăţi de acest tip, adică nouă, este de peste 200 de metri pătraţi şi preţul mediu este de sub 300.000 de dolari.

Doar că dezvoltatorul imobiliar Bruce Makowsky a dus oferta de pe această piaţă la un alt nivel: o casă ultramodernă, proiectată în cele mai mici detalii – aceasta este megareşedinţa din celebrul cartier al bogătaşilor Bel Air, din Los Angeles. Aceasta a devenit cea mai valoroasă proprietate privată scoasă la vânzare de curând în Statele Unite.

Cumpărătorii sunt tentaţi şi de spaţiul exterior acestei reşedinţe de peste 1.500 de metri pătraţi.

A doua cea mai scumpă ofertă este o proprietate care poate găzdui mai multe familii. Terenul are şase hectare şi este vândută cu 195 de milioane de dolari.