CEAHLAUL – PETROLUL LIVE VIDEO

CEAHLAUL - PETROLUL LIVE VIDEO: Ceahlăul și Petrolul se întâlnesc în ultimul meci al etapei cu numărul 28 din Liga 1, luni seara, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 şi LOOK TV..

27 apr. 2015, 12:58
CEAHLAUL – PETROLUL LIVE VIDEO

CEAHLAUL – PETROLUL LIVE VIDEO

Click aici pentru a vedea Ceahlăul – Petrolul

Cele două echipe s-au întâlnit până în prezent de 27 de ori în prima ligă, 16 meciuri încheindu-se cu victoria Petrolului, şapte au fost câştigate de Ceahlăul, iar patru s-au terminat la egalitate. Ultima victorie izbutită de nemţeni s-a înregistrat pe 26 martie 2012, la Piatra Neamţ, scor 2-1.

Partida este debutul sârbului Vanja Radinovici pe banca nemțenilor, însă sunt foarte multe probleme de lot: Tăbăcariu și Margină (suspendați), Cazan și Popadiuc (accientați). Echipa e la 6 puncte de salvare, motiv pentru care trei puncte sunt necesare pentru ultimele runde ale acestui campionat.

De partea cealaltă, Mircea Rednic nu poate conta pe Kronaveter și Pecanha (suspendați). În cazul unei victorii, prahovenii și-ar consolida poziția a treia, mai ales că echipa CSU Craiova a remizat, în deplasare, cu Concordia Chiajna.

Invincibilă în meciurile din deplasare, Petrolul caută un nou rezultat pozitiv, prin care să ajungă la 50 de puncte și să o depășească, astfel, pe CSU Craiova.

Ceahlăul nu a mai învins-o pe Petrolul din martie 2012, când moldovenii s-au impus cu scorul de 2-1. Prahovenii au bifat de atunci trei victorii și două rezultate de egalitate.

Din postura de antrenor, Mircea Rednic a pierdut doar două meciuri cu Ceahlăul, ultima fiind în mai 2002, când nemțenii au învins-o pe Rapid, scor 1-0.

CEAHLAUL – PETROLUL LIVE VIDEO ECHIPELE PROBABILE

Ceahlăul: Calancea – Markovic, Wellyson, Ichim, Rafael – Ștefănescu, Stana, Chitoșcă – Achim, Popadiuc, Balint

Antrenor: Vanja Radinovic

Petrolul: Cobrea – Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu – De Lucas, Satli – Astafei, Marinescu, Pastorini – Tchite

Antrenor: Mircea Rednic