Ceaiul din coji de banane cu scorţişoară. Bea cu o oră înainte de culcare şi vei fi uimită de rezultate

Fiecare dintre noi am avem sau am avut acele nopți agitate în care nu putem dormi și stăm pur și simplu cu ochii în tavan pentru câteva ore. Una dintre cauze sunt grijile care se derulează în mintea noastră. Un alt motiv pentru care nu putem dormi sunt nopțile pe care le-am petrecut în acest fel.

05 feb. 2016, 19:50
Ceaiul din coji de banane cu scorţişoară. Bea cu o oră înainte de culcare şi vei fi uimită de rezultate

Deși există o mulțime de pastile care ne pot ajuta pentru a avea un somn odihnitor, sunt metode naturale care pot face același lucru și nu ne pun nici sănătatea în pericol.

Ceaiul de banane cu scorțișoară este foarte delicios și ne poate ajuta să ne reglăm somnul.

Somnul superficial sau chiar insomnia, poate avea cauze diferite, cum ar fi depresie, stres și anxietate.

Fie că te gândești la locul de muncă, familie sau, pur și simplu, la lucrurile pe care trebuie să le rezolvi a doua zi, nu ai putea să adormi. Dacă mintea ta este activă sunt șanse minime să adormi.

Anumite medicamente pot provoca somnul, de asemenea, altele te-ar putea ajuta la început, dar apoi pot duce la anxietate, care îți perturbă și mai mult liniștea.

Fie că este vorba de una dintre aceste probleme sau poate că ești dependent de telefon atunci când ar trebui să dormi, ceva trebuie să schimbi.

Ceaiul de banane

Folosind doar câteva ingrediente care se găsesc în bucataria oricui poti face un ceai delicios cu banane în cel mai scurt timp! Acest remediu natural cu ceai de banane face minuni. Cum functionează? Bananele, în special cojile, sunt încărcate cu potasiu și magneziu. În timp ce magneziul ajută la prevenirea tulburărilor de somn, atât magneziul cât și potasiul lucrează împreună pentru a ajuta la relaxarea mușchilor. De fapt, magneziul este unul dintre cele mai bune minerale pentru relaxare! Atenție însă, bananele să fie 100% organice. Bananele care nu sunt organice sunt încărcate cu pesticide dăunătoare.

Citeşte mai mult pe i-lady.ro