Ceartă între actori. Arşinel: Victor Rebengiuc este un mitocan VIDEO

Război între actori îndrăgiţi ai teatrului românesc. Alexandru Arşinel spune că Victor Rebengiuc este un mitocan. Reacţia dură a actorului a venit după ce Victor Rebengiuc a atacat-o pe prietena şi colega sa de scenă, Stela Popescu.

RomaniaTV.net
21 ian. 2012, 10:28
Ceartă între actori. Arşinel: Victor Rebengiuc este un mitocan VIDEO

Este o iesire în stilul lui Rebengiuc, mitocănească, atât (…) Nu este nimic surprinzător pentru colegii care îl cunosc (…) dar este caraghios, efectiv caraghios, un om probabil măcinat de o anumită stare a lui negativă (…) Din toată treaba asta nu suferă Stela, suferă nevasta lui, Mariana Mihuţ. Suferă şi probabil că a suferit”, a declarat Alexandru Arşinel.

Reacţia actorului vine după ce Victor Rebengiuc a atacat-o dur pe Stela Popescu. Rebengiuc este supărat că actriţa a primit o stea pe Aleea Timpului din centrul Capitalei înaintea soţiei sale, Mariana Mihuţ.

„Păi, are Stela Popescu stea înaintea Marianei Mihuţ? Cum adică? Păi, cine e Stela Popescu, care spune aceleaşi bancuri de 50 de ani, şi cine e Mariana Mihuţ, care are un repertoriu de roluri extraordinare făcute până acum?”, a atacat Rebengiuc.

Victor Rebengiuc nu a vrut să comenteze declaraţiile lui Alexandru Arşinel.