Ceaţă densă pe A2 şi A4. Trei porturi au fost închise

Ceaţa densă care s-a lăsat peste unele regiuni ale ţării au determinat autorităţile să închisă trei porturi maritime. De asemenea, se circulă cu dificultate din cauza ceţii pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa şi autostrada A4 - Centura Constanţei.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 07:42
Ceaţă densă pe A2 şi A4. Trei porturi au fost închise

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud – Agigea şi Midia sunt închise din cauza ceţii dense, atât pentru traficul maritim, cât şi pentru cel fluvial.

Centrul Infotrafic a anunţat că vizibilitatea este redusă sub 200 de metri pe autostrada A2, între kilometri 193 şi 212 pe sensul dinspre Bucureşti spre Constanţa, precum şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, cu viteză adaptată permanent în funcție de distanța de vizibilitate și la condiţiile meteo-rutiere și să aprindă luminile de întâlnire și de ceață ale vehiculelor pilotate.

De asemenea, pe autostrada A2 București – Constanța , între kilometrii 157 și 159, pe ambele căi unidirecționale ale acesteia, se execută lucrări de asfaltare. Având în vedere acest fapt, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să respecte cu strictețe semnalizarea rutieră instituită în zona executării lucrărilor din carosabil și să manifeste atenție ridicată.